AcasăNewsKovesi: Sunt foarte mandra de activitatea mea. Adevarul va iesi la iveala,...

Kovesi: Sunt foarte mandra de activitatea mea. Adevarul va iesi la iveala, sunt convinsa

Dupa cele aproape cinci ore in care a stat la sectia speciala de anchetare a magistratilor, rastimp in care spune ca nu a dat declaratii in ancheta in care se stia in prima faza ca a fost chemata la audieri, fosta sefa a DNA a facut precizari in fata presei mai bine de un sfert de ora.

A primit mai multe intrebari si a tinut sa sublinieze mai multe aspecte, intre care faptul ca procurorarea de caz „mi-a spus ca sunt invinuita in alt dosar”. Kovesi s-a declarat gata sa-si dovedeasca nevinovatia in fata acuzatiilor ce i se aduc, pe care le-a catalogat drept „fabulatii”.

Mai mult, s-a aratat mandra de rezultatele sale, pentru care a tinut sa mentioneze ca a primit premii si decoratii. „Eu sunt foarte mandra de activitatea mea si de rezultatele mele, in Europa sunt foarte apreciata”, a sustinut Kovesi. „Nu mi-este rusine de nimic din ce am facut (…) intotdeauna am fost corecta (…) adevarul va iesi la iveala, sunt convinsa (…) nu mi-e frica de nimic, ca niciodata n-am incalcat legea”, a mai afirmat fosta sefa a DNA.

sursa foto: B1TV

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger