AcasăNewsKovesi spune din nou ”pas”, Plesoianu ameninta

Kovesi spune din nou ”pas”, Plesoianu ameninta

Sefa DNA a declinat din nou invitatia alesilor din Comisia de ancheta

Chemata la audieri pentru a patra oara, sefa DNA a refuzat si de aceasta data sa se prezinte in fata parlamentarilor care au luat la bani marunti ”sufrageria lui Oprea”. 

Sefa DNA a declinat din nou invitatia alesilor din Comisia de ancheta

Desi parlamentarii au mentionat in mod expres ca nu mai vor raspunsuri scrise de la Laura Codruta Kovesi, aceasta le-a trimis o noua misiva in care ii anunta ca nu se va prezenta la Comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009. ”Nu detin informatii si/sau documente necesare clarificarii imprejurarilor si cauzelor in care s-au produs evenimentele supuse cercetarii parlamentare”, si-a justificat Kovesi decizia. Altfel spus, a bon entendeur, salut! Scos literalmente din sarite de noul refuz, deputatul PSD Liviu Plesoianu a acuzat-o pe sefa DNA de ”sfidarea” parlamentarilor si a Curtii Constitutionale si l-a somat pe ministrul de Justitie sa ceara revocarea urgent revocarea ei din functie. Ba mai mult, deputatul pesedist l-a amenintat si pe presedintele Iohannis cu debarcarea de la Cotroceni in cazul in care refuza sa o revoce pe sefa DNA. ”Trebuie ceruta revocarea acestei doamne de catre dl Tudorel Toader, saptamana asta, saptamana viitoare. Nu mai are niciun motiv sa o lungeasca dl Tudorel Toader. Dupa care, cand va ajunge pe masa presedintelui, vorbesc in nume propriu, nu stiu ce parere va avea PSD, daca dl Iohannis nu o revoca, inseamna ca incalca ce spune Constitutia. Si atunci, din punctul meu de vedere, exista toate motivele pentru dl Iohannis sa plece la casele domniei sale”, a tunat Plesoianu.

author avatar
Simona Badulescu
216 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci,da,mutalakul,numit guvernator de stapanii coloniei,ar trebui sa plece sa verifice si unde au ajuns copii vanduti ca la obor prin lume,vanzare la care a participat,impreuna cu soata,prin translarea vorbelor de la vanzatori la clienti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger