Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kovesi si Lazar, la un eveniment despre coruptia in sanatate

Kovesi si Lazar, la un eveniment despre coruptia in sanatate

Autor:

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar s-au aflat sub acelasi acoperis, in aceasta dupa-amiaza, fiind prezenti la un eveniment organizat de DNA.

 

kovesi1 350x279 Kovesi si Lazar, la un eveniment despre coruptia in sanatate“Avem un eveniment despre coruptia in sanatate”, a declarat Kovesi, in momentul la care a venit la Cercul Militar National.

A fost vorba despre prezentarea unui studiu facut de DNA, urmat de o dezbatere pe tema “Coruptia in sistemul public de sanatate. Analiza cauzelor D.N.A. solutionate de instanta prin hotarari de condamnare ramase definitive in perioada 2015 -2017”.  “Coruptia in sistemul public de sanatate se traduce in costuri suportate de pacienti, atat direct, prin plati din bugetul personal, cat si indirect, prin prejudicierea bugetului asigurarilor sociale”, a transmis sefa DNA.

Intrevederea a inceput la ora 15 si s-a desfasurat in prezenta procurorului general Lazar, care a si luat cuvantul, dar si a altor reprezentanti din conducerea unor institutii din sistemul judiciar si asociatii sau ONG-uri din sfera sanatatii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!