Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kovesi: Procurorii din DNA nu falsifica probe/Avem mecanisme de autocuratare

Kovesi: Procurorii din DNA nu falsifica probe/Avem mecanisme de autocuratare

Autor:

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie a adus in discutie, pe fondul acuzatiilor aparute in spatiul public, in ultima perioada, la adresa unor anchetatori din cadrul institutiei pe care o conduce, ca “este in curs o verificare” la Inspectia Judiciara, care s-a autosesizat inca de luni, adica in ziua urmatoare de cand s-au difuzat primele inregistrari la o televiziune de stiri.

 

codruta kovesi   RICA PETRESCU1 343x300 Kovesi: Procurorii din DNA nu falsifica probe/Avem mecanisme de autocuratare“Procurorii din DNA nu falsifica probe (…) respecta legea”, a sustinut Laura Kovesi, care a adaugat, in cadrul conferintei de presa sustinute in aceasta seara, ca “la primul semn ca un procuror din DNA nu respecta legea am reactionat” – “conform atributiilor legale”, a subliniat sefa Directiei. “Avem mecanisme interne de autocuratare, asta nu inseamna ca toti procurorii din DNA sunt la fel”, a anuntat Kovesi.


1 Comentariu la Kovesi: Procurorii din DNA nu falsifica probe/Avem mecanisme de autocuratare

  1. K

    Cel mai bun sistem de autocuratare il aveau saracii nemtii ei inventeaza totu. Iata cum scapau de ulcer greata varsaturi paraziti. Medicul iti planta in carie o pilula dupa care plomba cu avizul atunci cand vrei sa te autocureti spargi plomba cu limba sfarmi pilula si in 30 sec adormi si dupa un drum spiralat ametititor luminos de 20 minutete afli in Sânii lui Avram.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!