Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kovesi: Nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Sunt situatii in care dai clasari

Kovesi: Nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Sunt situatii in care dai clasari

Autor:

Sefa DNA anunta cat se poate de clar ca nu va demisiona, pe fondul deciziei de clasare a acuzatilor in cazul fostilor ministri, in dosarul Microsoft si subliaza ca a sesizat Inspectia Judiciara si ca asteapta hotararea acestui for.

 

codruta kovesi   RICA PETRESCU1 343x300 Kovesi: Nu este niciun motiv sa mi dau demisia. Sunt situatii in care dai clasariIntrebata, intr-o interventie telefonica la Digi24, daca ia in calcul sa plece de la sefia Directiei, Laura Kovesi a dat urmatorul raspuns: “Nu, nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Atunci cand un dosar se inregistreaza la DNA printr-o sesizare, nu este in 100% din cazuri posibilitatea sa faci rechizitorii. (…) Sunt situatii in care dai clasari. Rolul procurorului este acela de a administra probe”.

Sefa DNA sustine, totodata, ca tot ce putea face intr-o astfel de situatie a si facut, si anume a sesizat IJ-ul. “In momentul in care am sesizat ca un procuror a gresit, am sesizat Inspectia Judiciara. Asteptam o solutie de la Inspectia Judiciara cu privire la acest aspect. Eu alte parghii legale in astfel de situatii nu am la indemana”, a sustinut Kovesi, la postul TV amintit.


1 Comentariu la Kovesi: Nu este niciun motiv sa-mi dau demisia. Sunt situatii in care dai clasari

  1. TILICA

    ALOOOOOOO,….. DNA a anuntat ca au fost clasate acuzatiile in aceasta cauza, in cazul Ecaterinei Andronescu, Adriana Ticau, Mihai Tanasescu, Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Serban Mihailescu, pentru ca presupusele fapte de care erau suspectati s-au prescris………. DEOARECE LA PERIOADA DE PRESCRIERE S-A LUAT IN CALCUL ASTEPTARILE PENTRU OBTINEREA UNOR AVIZE DE LA PARLAMENT SAU ALTE AUTORITATI, S-AU LUAT IN CALCUL ASTEPTATILE UNOR EXPERTIZE SI UNOR RASPUNSURI DE LA AUTORITATILE STRAINE, ETC , CARE DE FAPT SE EXCLUD DIN CALUCULUL TERMENULI DE PRESCRIPTIE……?????
    STIMATI JUDICIARISTI, JUSTITIARI, DE KKT UNDE-I DOMNIA LEGII IN RO….???
    SA SE RECUPEREZE PREJUDICIUL URGENT, IAR PUSCARIABILII POT RAMANE IN LIBERTATE SA MATURE PE UNDE AU UMBLAT CA NISTE TICALOSI, BORFASI, ETC…..,.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!