Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kovesi: episodul de astazi nu este o infrangere

Kovesi: episodul de astazi nu este o infrangere

Autor:

In cadrul primului sau mesaj transmis dupa ce presedintele Iohannis a semnat decretul prin care a fost revocata din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a tinut sa puna ca DNA-ul este o “institutie matura, profesionista”, care “a demonstrat ca legea este egala pentru toti si nimeni nu este prea puternic pentru a se sustrage in fata legii”.

 

codruta kovesi Kovesi: episodul de astazi nu este o infrangere“Da, coruptia poate fi infrunta. Nu, episodul de astazi nu este o infrangere”, a mai sustinut Laura Codruta Kovesi, de la sediul DNA, avandu-l in stanga sa pe adjunctul Iacob si flancata de mai multi colegi procurori, care au coborat din birouri pana sa inceapa declaratia de presa sustinuta de aceasta.


4 comentarii to Kovesi: episodul de astazi nu este o infrangere

 1. Catrina

  D-na Kovesi nu i-a prins pe corupti, s-o lase mai moale cu asta, a fabricat probe false pentru a distruge clasa politica romaneasca, ma bucur ca a fost revocata.

 2. moromete

  Asta a luat-o pe urmele lu Sică Mandolină, bate câmpii. Afirmațiile ei sunt exact invers. Corect este ,,nu, corupția nu poate fi înfrântă, cel mult diminuată”. Nimeni în lume nu a înfrânt corupția. Și ,,da, epissodul de azi este o înfrâgere”. Este chiar o rușine să ți se spună să pleci acasă pe motiv de incompetență.

 3. Dorina

  Circus Maximus! Ultimul act din acesta piesa! Avem sanse sa vizionam altele!?

 4. A murit Luluta decapa - ne-ar putza

  Nu nimica nu moare totu se transforma. Ex Legiunea de Onoare sa o lasi la Ambasada Romaniei din Siria ca Asad pt dezonoare la onoare. Pupicuri si succesuri la sibieni. Se pregateste ultima celula a canpului tactic Cluji se incalzasti pe margini US Embesy.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!