AcasăNewsKovesi, dupa aproape cinci ore la Sectia speciala: Am fost impiedicata sa...

Kovesi, dupa aproape cinci ore la Sectia speciala: Am fost impiedicata sa dau declaratie

Laura Codruta Kovesi s-a aflat aproape cinci ore la Parchetul General, la iesire anuntand ca nu a dat o declaratie in dosarul deschis ca urmare a plangerii fostului deputat Ghita.

La fel cum se intamplase si la momentul sosirii sale la Parchetul General, unde s-a prezentat cu putin inainte de ora 13, dupa ce a fost chemata la audieri la Sectia speciala, pentru investigarea infractiunilor din justitie, Laura Codruta Kovesi a primit intrebari din partea presei. Doar ca la iesirea de la discutiile cu procurorul de caz, fosta sefa a DNA-ului a si facut precizari in fata jurnalistilor. „Am fost impiedicata sa dau declaratie (…) dorinta mea a fost sa lamuresc cat mai repede aceste fabulatii care sunt in acea invinuire”, a afirmat Kovesi, inainte de a spune ca nu a avut acces la ordonanta de IUP in primul dosar. „N-am avut acces la Ordonanta de incepere a urmaririi penale, am facut aceasta cerere de consultare a dosarului (…) procurorul a admis-o in 4 martie (…) astazi am fost in imposibilitatea de a da declaratii, pentru ca n-am avut acces la aceste acuzatii”, a sustinut fosta sefa a DNA.

Totodata, Kovesi a declarat ca „am stabilit ca dupa studierea dosarului sa ma prezint si sa dau declaratii, eu as fi vrut sa lamuresc astazi toata aceasta situatie”, acuzand ca „nu este nicio coincidenta”.

Amintim ca audierea sa a avut loc ca urmare a plangerii depuse in decembrie anul trecut de catre fostul deputat Sebastian Ghita, in privinta aducerii in tara, in urma cu cativa ani, a omului de afaceri Nicolae Popa. Acuzatiile sunt de marturie mincinoasa, luare de mita si abuz in serviciu.

sursa foto: captura Antena3

226 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu ,,intielieg,,de ce aceasta vietate nu a fost arestata preventiv.Poate o ridica maine,de ziua femeilor,la ora 06,00 cu mascatii si cu catuse de gat,de maini si pe picioare ca sa simta si ea ceva,conform trecutului ei recent cand comanda astfel de ridicari fara baza legala,doar asa pentru spectacol si rating mare la tv.Si dupa arestare sa i se dea drumul imediat dupa o zi la beciul domnesc.Merita sa devina procuror general(mai mult,asa ca Mutalakul) al uie,deoarece aceasta institutie mafiota o merita cu prisosinta pe analfabeta asta in ale justitiei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger