Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kovesi, delegata la Parchetul General. Ce atributii va avea

Kovesi, delegata la Parchetul General. Ce atributii va avea

Autor:

Schimbarea schimbarii, in cazul fostei sefe a DNA-ului. La cateva ore, practic, de cand se aflase ca urma sa se intoarca la Sibiu, ca procuror la DIICOT, cum a cerut si apoi a incuviintat si CSM-ul, in sedinta de miercuri, Ministerul Public a transmis, in urma cu scurta vreme, ca Laura Codruta Kovesi va reveni in cadrul Parchetului General.

 

decizie Kovesi, delegata la Parchetul General. Ce atributii va aveaTotul, dupa ce actualul procuror general, Augustin Lazar, a dispus delegarea acesteia in functia procuror, in cadrul Serviciului de indrumare si control din cadrul Parchetului General, incepand cu data de 11 iulie.

Iata comunicatul in cauza:

“La solicitarea reprezentantilor mass-media, Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este abilitat sa faca publice urmatoarele:

Urmare a deciziei Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activitatii doamnei LAURA CODRUTA KOVESI dupa revocarea din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia in functia procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie incepand cu data de 11 iulie 2018.

Avand in vedere experienta profesionala dobandita pana in prezent, doamna procuror va avea atributii privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Nationale Anticoruptie pentru perioada 2016 – 2020, aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a coruptiei, precum si elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unitatilor de parchet, in conformitate cu obiectivele strategice si domeniile prioritare ale institutiei, astfel cum sunt acestea exprimate in Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020. ”

Anterior, in cursul acestei zile, Lazar demontase speculatiile cum ca fosta sefa a DNA ar fi urmat sa revina in Parchetul General, pe care l-a condus vreme de sase ani, dar in postura de consilier al procurorului general. “Cele trei posturi de consilier sunt ocupate in acest moment, prin urmare sunt niste speculatii in media”, spunea Lazar, orele trecute, cu prilejul prezentei sale la CSM, chiar la sedinta la care avea sa se decida viitorul profesional al fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie, revocata din functie in urma cu doua zile.

sursa foto: b1.ro


2 comentarii to Kovesi, delegata la Parchetul General. Ce atributii va avea

  1. Dorina

    E solutia perfecta… redusa din schema -Americana-, recuperata de securistii rezervisti, va controla in c_ _ (scuze) pisicile portocalii!!!

  2. ??????

    “Reacțiile”publice ale lui Popescu Tăriceanu la vederea și intervețiile publice ale Codruței “Luluței” și ale lui “taica Lazăr”, cum îi mai zic unii , ați zice că pun în evidență și versurile romanțelor Ioanei Radu ,”Am inceput sa-mbatranesc” și “Aș vrea iar anii tinereții” sau pe cele ale poeziei “Îmbătrânesc” a lui Cincinat Pavelescu ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!