AcasăNewsKovesi: categoric toata aceasta campanie are legatura cu candidatura mea

Kovesi: categoric toata aceasta campanie are legatura cu candidatura mea

Dupa ce a iesit de la Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor, spunand, dupa ce a stat aproape cinci ore la Parchet, ca „a fost impiedicata” sa dea declaratie in cauza deschisa in urma plangerii depuse de Ghita, dar si ca a aflat „ca sunt invinuita in alt dosar”, Laura Codruta Kovesi s-a aratat gata sa-si dovedeasca nevinovatia.

„Nu sunt vinovata de comiterea niciuneia dintre faptele care mi se imputa (…) o sa dovedesc (…) ca sunt nevinovata, o sa ma apar (…) insa categoric toata aceasta campanie are legatura cu candidatura mea (la functia de procuror sef european-n.n). Din punct de vedere profesional eu treaba mi-am facut-o”, a sustinut fosta sefa a DNA-ului.

sursa foto: captura Romania TV

author avatar
Andrei Coman
127 afisari

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu mai intelegem nimicut- nimicut. Nimeni nu sufla o vorba despre SIE. Pai Kovesi asta era de capul ei ? Hai sa intrebam si SIE, baietii aia subtiri la trup dar suoergrosi la buzunar. Da tov . Ghenarar Coldea nu e cautat la galci ? Hai da de coane Fanica. Sa fie o superfurtuna intr- un paharut de apa chiaora ? Cui ii foloseste , ca aia de la UE o vor pe frumusica de Kovesi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger