Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kovesi: Asteptam acest control

Kovesi: Asteptam acest control

Autor:

In conditiile in care s-a aflat ca ministrul Justitiei a cerut Inspectiei Judiciare o evaluare a activitatii manageriale la DNA si Procurorul General, Laura Kovesi a dat de inteles ca se asteapta verificarile respective, dar si ca au fost peste 120, incepand din ianuarie anul trecut.

 

codruta kovesi Kovesi: Asteptam acest controlSefa DNA a precizat, in urma cu doar cateva minute, la plecarea de la CSM, la finele sedintei in care s-a discutat propunerea sa de revocare a doi procurori de la DNA, ca nu poate da detalii despre cauza pentru care a venit la Consiliu.

Kovesi a precizat ca au fost anuntati ca se fac verificari incepand cu “1 ianuarie 2016 si pana in prezent” si ca in tot acest rastimp, IJ-ul a facut “peste 126 de verificari pe chestiuni punctuale” precum si alte “8 controale”, ocazii cu care “nu s-au constatat ilegalitati sau chestiuni de incalcare a legii”. “Asteptam acest control, sunt convinsa ca toti procurorii din DNA au respectat legea si asteptam ca rezultatele acestui control sa fie facute publice”, a mai sustinut sefa institutiei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!