AcasăNewsKovesi a ajuns la Parchetul General: am sa fac declaratii la iesire

Kovesi a ajuns la Parchetul General: am sa fac declaratii la iesire

Fosta sefa a DNA pare ca nu s-a saturat de putere

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie s-a prezentat, vineri la pranz, la Parchetul General, pentru a fi audiata la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

kovesi”Sunt foarte racita, vorbesc mai greu, am sa fac declaratii la iesire”, a declarat Laura Codruta Kovesi, in urma cu scurt timp, cand a ajuns la PG.

E de mentionat faptul ca, pe langa armata de jurnalisti aflata in fata sediului Parchetului, in proximitatea cladirii s-au aflat mai multe persoane, care au scandat, la un moment dat, „Codruta, nu uita, noi suntem de partea ta!”.

Amintim ca fosta sefa a DNA a anuntat ca a fost citata la nou infiintata sectie in calitate de suspect, intr-un dosar in care acuzatiile sunt de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. Ulterior, Adina Florea a anuntat ca este vorba despre dosarul deschis in urma denuntului depus de Sebastian Ghita. Fostul parlamentar, aflat de o perioada insemnata de timp in Serbia, a inaintat Parchetului o plangere pe numele fostului procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie in luna decembrie a anului trecut, in legatura cu aducerea in tara a afaceristului Nicolae Popa.

author avatar
Cristina Stefan
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger