Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Klemm s-a lasat de Justitie. S-a pus pe facut bani

Klemm s-a lasat de Justitie. S-a pus pe facut bani

Autor:

Ambasadorul american e plin de surprize. Dintre cele mai nebunatice. S-a enervat pe statul de drept, dar si pe Justitia asta care nu pocneste din calcaie cand deschide el gura, asa ca le-a intors spatele. A descoperit, din iubire, bineinteles, ca suntem cam in fundul gol in pragul iernii. Nu ca nu am mai avea petrol si gaze sau ca prietenii lui Iohannis ne-au chelit padurile. Nu, nici vorba. A aflat el ca se pregateste un atac aerian asupra Romaniei. Si ce poate fi mai rau decat sa n-ai niste F-16 prin curte si niste rachete Patriot prin camara? Or tine astea de cald?

 

hans klemm alba iulia 08 1 Klemm s a lasat de Justitie. S a pus pe facut bani

Ambasadorul Hans Klemm e la un pas de a face mamaliga romaneasca sa explodeze

Nu are rost sa te intrebi cine ne-ar ataca. Si nici de ce, ca nu-i dai de capat. Dar daca zice americanu’, pentru noi e ca litera de lege. Si triburile bantu sau zulu ne pot ataca, in picaj, din pirogi cu reactie, nu vorbeste el degeaba. Ca bate apropouri evidente spre rusi, asta este alta poveste. Nu conteaza ca nu au motive, ne ataca si gata. Stie el!

Omul si avionul

Informatia aruncata pe piata este la fel de lipsita de bun-simt ca si prezenta lui enervanta pe culoarele Justitiei. Om avea sanse de scapare? N-a zis direct, dar dupa cum clatina capul si dupa tonul rezervat inteleg ca nu prea. Totusi, si a spus-o fara fereala, daca luam avioane F-16, cat mai multe, parca-parca s-ar mai drege cumva lucrurile. Nu pot sa-mi dau seama cam cate ne-ar trebui, dar probabil ca ar fi bine sa fie omul si avionul, nu? Si zau ca ar fi bine, pana la urma. Intarzie 331 sau e aglomerat metroul, te sui in avion si ajungi imediat la Romana, si mai scapa si Firea de aglomeratie. De ce ne-ar trebui atat de multe? Dintr-un singur motiv, sa-i scapam si pe ei de vechiturile astea, pentru ca cele de generatie mai noua nu sunt de nasul nostru. Nu are importanta cat costa, important este ca partenerul strategic vrea sa ne ajute si noi nu trebuie sa-l refuzam. Poti sa-l lasi pe american fara piata de desfacere? Chit ca le dezmembram si le vindem si noi la talcioc pe bucati, dar nu putem sa nu-l ajutam.

Bani, bani, bani

Cand Hans Klemm vorbeste si de rachetele Patriot pe care trebuie sa le cumparam lucrurile devin si mai limpezi. E vorba de bani grei, de bani seriosi, daca tot a batut Iohannis palma cu Trump. Noi o sa castigam mai putine spitale si scoli, mai putin drumuri, Iohannis mai castiga un mandat si Trump mai castiga niste bani in visteria americana. Toata lumea multumita, deci. Si, apropo, de ce ne mai trebuie scoli, drumuri si spitale daca tot ni le bombardeaza nu se stie cine? Cat ar castiga Klemm din combinatiile astea de coltul strazii? Nu raspund la provocari si, oricum, nu va intereseaza.

Cursul dolar/viata a fost prost

Strategia americana nu e pornita de acum, ci de cand noua ne frigea buza dupa NATO, vrajiti de promisiuni aiuristice. Si cum aveam prea multi militari, prea multe tancuri si armament prea prost, dupa cum invocau specialistii in golanii geostrategice, ne-am pus pe facut armata praf. Pe care o refacem cumparand de la altii ce nu le mai trebuie lor, dar pe bani multi. Si apoi, daca tot vin niste unii sa ne atace, la ce ne mai trebuie bani in buzunare? Vin americanii sa-si deserte buzunarele si portofelele in Romania. Foarte bine, numai ca ei sunt interesati, 70-80%, de industria de armament si de tot ce ar insemna auxiliarele acesteia. Buna afacere pentru noi. Pe salarii mici vom produce tot ce au ei nevoie te miri unde prin lume, pentru un alt razboi, iar noi, daca vrem ceva, n-avem decat sa cumparam. Tot de la ei. Asa ne trebuie daca romanii morti pe fronturile lor din Afganistan si zecile de militari raniti au avut cotatie mica. Ghinion! Cursul dolar/viata a fost foarte prost in momentele alea.


1 Comentariu la Klemm s-a lasat de Justitie. S-a pus pe facut bani

  1. El Condor

    Un alt “ambasador” americano – holocaustat a cumparat un FOND ” PHOUNDUL PROPRIETATEA (a cui plmofi?) . Astalalt ce plmmaivrea SA FURE (CU AMENINTARILE DE RIGOARE PENTRU “BASINASI”) ? Si asa , orice-ar face , TOT IN pl GOALA IN TRIMIT RABITII LA ZEII LUI CIPILICARI …


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!