Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Klemm a dat navala peste noul premier

Klemm a dat navala peste noul premier

Autor:

Ambasadorul american Hans Klemm a descins ieri, pe nepusa masa, la sediul Guvernului condus de Mihai Tudose. Vizita nu figura in programul premierului roman si a fost solicitata in mod expres de ambasador.

 

PTU5MCZoYXNoPTA3NmU4ZjUyN2U4NDUxMzY1NTY0ZjJmMWU0YzMxNDZj.thumb  Klemm a dat navala peste noul premier

Ambasadorul american l-a instruit si pe Mihai Tudose

Intempestibila vizita a lui Klemm la Guvern a avut loc dupa ce reprezentantii Camerei Americane de Comert din Romania au criticat schimbarile de politica fiscala operate in noul program de guvernare, in special masura referitoare la impozitarea cifrei de afaceri. Masura respinsa fara drept de apel de investitorii straini, care au anuntat deja ca isi vor regandi proiectele referitoare la tara noastra daca va fi introdus respectivul impozit. La finalul intalnirii, noul premier Mihai Tudose a tinut sa-i asigure pe americani de faptul ca Romania ”ofera un mediu de afaceri prietenos”, cu multe oportunitati de afaceri, iar in ceea ce il priveste intelege, in calitate de prim-ministru, ca ”afacerile se dezvolta pe stabilitate si predictibilitate”. La randul lui, Hans Klemm a afirmat ca a crescut ”credibilitatea Romaniei la Casa Alba” dupa intalnirea sefilor celor doua state iar acest fapt se va reflecta fara indoiala si in increderea investitorilor americani in economia romaneasca.


1 Comentariu la Klemm a dat navala peste noul premier

  1. dan

    Nu ne intereseaza credibilitatea Romaniei la casa alba cu CEAUSESCU nu avem nici o credibilitae si avem banii si locuri de munca si case gratis .Huooooooo Americani imputiti si jegmanitorii pe unde ati fost ati furat si ati distrus borfasilor


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!