Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Klaus Iohannis, vizita in Marea Britanie. Se intalneste cu Theresa May

Klaus Iohannis, vizita in Marea Britanie. Se intalneste cu Theresa May

Autor:

Saptamana viitoare, presedintele va merge in vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, pe durata careia va participa la doua evenimente importante.

 

klaus iohannis rica petrescu1 Klaus Iohannis, vizita in Marea Britanie. Se intalneste cu Theresa MayIn prima faza trebuie spus ca Iohannis se va intalni, miercuri, pe 14 noiembrie, cu premierul britanic Theresa May, pentru a discuta, intre altele, despre stadiul procesului vizand iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana – Brexit. Mai exact, din cate a anuntat joi Presedintia, “temele abordate vor viza relatia bilaterala, stadiul negocierilor privind Brexit, prioritatile Presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene, cooperarea in sfera securitatii si apararii, precum si agenda regionala”.

De asemenea, Klaus Iohannis urmeaza sa participe, invitat fiind de catre Regina Elisabeta a II-a, la receptia si dineul organizate cu ocazia aniversarii Printului Charles. Printul de Wales implineste, pe 14 noiembrie,  70 de ani.


1 Comentariu la Klaus Iohannis, vizita in Marea Britanie. Se intalneste cu Theresa May

  1. Liutu

    La mulți ani Cearli!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!