AcasăNewsKlaus Iohannis, turneu cu sotia prin Germania si Portugalia

Klaus Iohannis, turneu cu sotia prin Germania si Portugalia

Desi era asteptat sa petreaca Pastele Catolic la Sibiu, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a decis sa faca un scurt turneu prin Germania si Portugalia.

Astfel, insotit de Carmen Iohannis, sotia sa, Klaus Iohannis a plecat la parintii sai care sunt stabiliti in orasul german Wurzburg. Klaus si Carmen Iohannis petrec Pastele Catolic in Germania, iar de acolo se vor deplasa, pentru o scurta vacanta exotica, in Portugalia.

Conform stiripesurse.ro, presedintele Romaniei si sotia lui vor petrece cateva zile pe Insula Madeira. Sotii Iohannis vor petrece cateva zile insorite pe o insula cunoscuta in zilele noastre mai ales pentru ca acolo s-a nascut Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Planetei.

Desi e mai mult pe drumuri, Klaus Iohannis a avut timp sa transmita un mesaj emotionant tuturor celor care duminica au motiv de sarbatoare, chit ca vorbim de Pastele Catolic, de cel Protestant sau de Florii.

„Tuturor celor care serbeaza astazi Pastele catolic si protestant si Floriile ortodoxe le urez sarbatori fericite, sanatate si incredere! La multi ani tuturor romanilor care poarta nume de flori!”, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis.

author avatar
Cristi Ionita
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger