AcasăNewsKlaus Iohannis, discutii cu Angela Merkel, la Bruxelles

Klaus Iohannis, discutii cu Angela Merkel, la Bruxelles

Presedintele roman si cancelarul german au avut o intrevedere la Bruxelles, in cursul dupa-amiezei de joi.

Klaus Iohannis si Angela Merkel au discutat in marja Consiliului European, aspecte ce tin de „viitorul Europei, viitorul Cadru Financiar Multianual, problematica Brexit si gestionarea migratiei la nivel european”, din cate s-a anuntat de la Cotroceni. De asemenea, un subiect atins in cadrul intalnirii l-a reprezentat Summitul informal privind viitorul Europei de la Sibiu, care va fi gazduit in mai anul viitor de orasul al carui primar a fost actualul sed al statului.

Cum intrevederea a avut cu doar cateva saptamani, practic, inainte ca Romania sa preia presedintia rotativa a Consiliului UE, liderul de la Cotroceni „a evidentiat angajamentul si implicarea Romaniei, ca viitoare Presedintie a Consiliului UE, in avansarea agendei europene in perioada urmatoare, precum si necesitatea de a avea o cooperare foarte stransa cu toti partenerii europeni, in acest sens”. Totodata,  conform comunicatului remis de Presedintie, „Cancelarul Angela Merkel a asigurat de deplina sustinere pe care Germania o va oferi Romaniei pe perioada exercitarii Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, in contextul bunei cooperari intre Romania si Germania in domeniul afacerilor europene”.

sursa foto: presidency.ro

179 afisari

2 COMENTARII

  1. S-a intalnit slugoiul cu stapana,ocazie cu care a primit noi ordine precise si indicatii pentru declansarea unui nou Colectiv,poate de alt gen,care sa duca la guvernul slugoiului,sau nu.De asemenea,slugoiul a fost certat ca gandeste si actioneaza prea lent,ar trebui mai snell si cu rezultate concrete.Totusi a fost o discutie amicala ca itre fuhrera si general.

    • Dragnea este un mare fumator de buruieni. Conducta de gaze nu il sperie. Dar sa nu ii bubuie in fata vreo butelie pe parcurs. Psdisitilor vreti sinucidere coletiva sau preferati sa il dati pe Dragnea in gat? Uitati-va Iohannis face ceva pentru Romania, Dragnea unde se duce? La intalniri cu Valcov noapte prin cimitire?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger