AcasăNewsKlaus Iohannis: "Demisionez cu cinci minute inainte!"

Klaus Iohannis: „Demisionez cu cinci minute inainte!”

Klaus Iohannis se crede sef peste Finante

Klaus Iohannis a anuntat ca marti vor avea loc alte negocieri in USL pentru desemnarea sa ca vicepremier si ministru de Interne. Daca ce se va ajunge la o intelegere, va demisiona de la Primaria Sibiului cu cinci minute inainte de depune juramantul.

Klaus Iohannis a explicat intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, ca  Uniunea Social Democrata, formata din PSD, UNPR si PC, nu schimba nimic in Guvern, dar e un semnal puternic de care liberalii vor tine cont in negocieri.

„Daca negocierile vor merge bine astazi si ne intelegem, vom trece si peste acel semnal dat de USD si vom merge mai departe ca si USL. Voi merge la minister si bineinteles ca o sa indeplinesc conditiile cerute de lege, asta cu sau fara parerea lui ANI. Pe mine ma intereseaza ce scrie in lege. Eventuala demisie (de la Primaria Sibiului — n.r.) apare, sigur, inainte de depunerea juramântului. Cu cinci minute inainte „, a declarat Iohannis, potrivit televiziunilor de stiri.

Klaus Iohannis a tinut sa explice ca ii este foarte greu sa renunte la functia de primar si ca nu va pleca bucuros pentru ca are cel mai bun job, insa intra in Guvern pentru ca asa s-a hotarat in PNL.

„Eu am spus ce am spus nu ca sa impresionez pe cineva sau ca sa aiba PSD motiv sa imi dea replici. Eu chiar nu-mi doresc sa plec de-aici, dar daca situatia acum a evoluat asa si am facut pasul cu PNL, mi-l asum. Asta nu inseamna ca plec bucuros sau saltaret sau oricum vreti altcumva. Nu, deloc. Eu nu merg la Bucuresti fiindca nu am de lucru aici. Am cel mai bun job si imi place cel mai mult. Eu merg acolo fiindca asa s-a hotarat in PNL. S-a hotarat sa merg ca sa devin vicepremier, ministrul Afacerilor Interne. Nimic altceva si nu discut despre alta configuratie”, a adaugat Iohannis.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger