Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Klaus Iohannis da detalii despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE

Klaus Iohannis da detalii despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE

Autor:

“A fix propunerea mea, n-am avut niciun fel de discutie cu PSD pe acesta tema”, a anuntat primul om in stat, marti dupa-amiaza, intrebat fiind despre nominalizarea social-democratului Gabriel Vlase pentru prima functie in cadrul Serviciului de Informatii Externe. In schimb, spune ca a disuctat cu Vlase, pentru a-i propune functia in cauza.

 

iohannis 5 500x500 Klaus Iohannis da detalii despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIEIohannis sustine ca a ajuns sa il nominalizeze pe vicepresedintele Camerei Deputatilor la carma SIE “printr-o analiza atenta”. ” Am analizat candidatii posibili, tinand cont de experienta, de expertiza, de pregatire (…) l-am invitat pe dl Vlase, i-am spus ca analiza a condus la aceasta oportunitate pentru domnia sa, i-am propus nominalizarea. A acceptat-o si in aceasta faza suntem acum”, a punctat primul om in stat.


1 Comentariu la Klaus Iohannis da detalii despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE

  1. sir Pulen van der Koy

    Am o gluma a batut Japonia 🗾, Columbia… Nu cica mergea asa tanti Pandele pan primaria Romaniei sa dea chei 🔑 şî vede pe plavanu fluiera pe bicicleta shhhhh shh.Ah domnu presedinte biciclistu? A doamna Firuta primarita ca nu e Mița biciclista. Credeam ca ne onorati cu un tiket debicicleta 🚲… Nu doamna eu va onorez doar cu un tiket de hidrobicicleta, daca aveti? heh bun bancu.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!