AcasăNewsKlaus Iohannis da detalii despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE

Klaus Iohannis da detalii despre nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia SIE

„A fix propunerea mea, n-am avut niciun fel de discutie cu PSD pe acesta tema”, a anuntat primul om in stat, marti dupa-amiaza, intrebat fiind despre nominalizarea social-democratului Gabriel Vlase pentru prima functie in cadrul Serviciului de Informatii Externe. In schimb, spune ca a disuctat cu Vlase, pentru a-i propune functia in cauza.

Iohannis sustine ca a ajuns sa il nominalizeze pe vicepresedintele Camerei Deputatilor la carma SIE „printr-o analiza atenta”. ” Am analizat candidatii posibili, tinand cont de experienta, de expertiza, de pregatire (…) l-am invitat pe dl Vlase, i-am spus ca analiza a condus la aceasta oportunitate pentru domnia sa, i-am propus nominalizarea. A acceptat-o si in aceasta faza suntem acum”, a punctat primul om in stat.

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am o gluma a batut Japonia ?, Columbia… Nu cica mergea asa tanti Pandele pan primaria Romaniei sa dea chei ? şî vede pe plavanu fluiera pe bicicleta shhhhh shh.Ah domnu presedinte biciclistu? A doamna Firuta primarita ca nu e Mița biciclista. Credeam ca ne onorati cu un tiket debicicleta ?… Nu doamna eu va onorez doar cu un tiket de hidrobicicleta, daca aveti? heh bun bancu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger