AcasăNewsKlaus Iohannis cheama partidele la discutii

Klaus Iohannis cheama partidele la discutii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a anuntat, prin intermediul unui celebru site de socializare, ca va purta noi discutii cu reprezentantii partidelor politice.

Consultarile vor fi programate dupa sarbatorile de Pasti, principalul obiectiv al lui Klaus Iohannis fiind „sa evaluam cat s-a realizat din calendarul actiunilor stabilite la inceputul sesiunii parlamentare”.

De asemenea, presedintele Romaniei vrea „sa vedem pana unde s-a ajuns cu modificarea legislatiei” si „sa vedem care sunt urmatorii pasi, ce se mai poate face in aceasta sesiune parlamentara”.

Iohannis a mai purtat discutii cu reprezentantii partidelor politice in luna ianuarie, in doua etape. Atunci s-a discutat despre prioritatile legislative ale  sesiunii parlamentare, votul in diaspora, finantarea campaniilor electorale, dar si despre acordul politic care sa asigure un prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

Klaus Iohannis este asteptat, sambata si duminica, sa participe la slujbele programate la Biserica Romano-Catolica „Sfante Treime”, din Sibiu, cu ocazia sarbatoririi Pastelui Catolic.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger