Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UPDATE Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: prezenta presedintelui nu poate fi nici ingradita, nici limitata (VIDEO)

UPDATE Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: prezenta presedintelui nu poate fi nici ingradita, nici limitata (VIDEO)

Autor:

iohannis sedinta guvern UPDATE Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: prezenta presedintelui nu poate fi nici ingradita, nici limitata (VIDEO)UPDATE: Din start, Klaus Iohannis a subliniat ca participarea sa la sedinta Executivului “are loc in virtutea atributiilor conferite presedintelui Romaniei de Constitutia Romaniei”, enumerand articolele in cauza – 80, 86 si 87, si subliind ca “prezenta presedintelui la sedintele de Guvern nu poate fi nici ingradita, nici limitata, nici limitata in timp”. “Va rog sa interpretati prezenta mea in Guvern in cheia unei colaborari obligatirii intre noi, avand in vedere ca ne pregatim pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, de la 1 ianuarie”, a mai adaugat Iohannis.

 

Dupa precizarile facute de seful statului, premierul a precizat ca sedinta Executivului se va desfasura in doua etape – una referitoare la “aparare, politica externa si ordine publica” – domenii care tin si de atributiile sefului statului – si o alta referitoare la probleme economice.

Presedintele pare decis sa faca exact cum a spus, recent, adica sa participe la sedintele Cabinetului Dancila.

Cel putin la prima reuniune a Executivului va fi prezent, de vreme ce, in urma cu cateva minute, a venit la Palatul Victoria. Sedinta de Guvern urma sa inceapa la ora 15, insa foarte probabil intarzierea sa fi aparut atat pe fondul prezentei premierului in Parlament, pana dupa ora 14.

Este a doua oara cand Klaus Iohannis vine la o sedinta a Executivului, precedenta data intamplandu-se anul trecut, in mandatul lui Sorin Grindeanu.


1 Comentariu la UPDATE Klaus Iohannis, la sedinta de Guvern: prezenta presedintelui nu poate fi nici ingradita, nici limitata (VIDEO)

  1. ??????

    Remarcați și că fiecare dintre membrii puterii executive își apără și urmărește punerea în aplicare a mandatului politic primit de la alegători, ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!