AcasăNewsKim Kardashian se face avocata

Kim Kardashian se face avocata

Deocamdata se pune cu burta pe carte

Starleta de reality-show studiaza dreptul si intentioneaza sa se prezinte la examenul de admitere in baroul din California in 2022.

Deocamdata se pune cu burta pe carte

Kardashian, in varsta de 38 de ani si care are 134 de milioane de urmaritori pe Instagram, spune ca a devenit interesata de aceasta profesie dupa ce a intervenit pe langa presedintele Donald Trump pentru a obtine gratierea lui Alice Marie Johnson. Este vorba de cazul femeii de 63 de ani, inchisa de peste doua decenii, dupa ce a fost condamnata in 1996 pentru participarea ei la o retea importanta de trafic de droguri care actiona in orasul Memphis, statul Tennessee. Kim Kardashian a fost primita de Donald Trump la Casa Alba, in iunie 2018, iar la doua saptamani de la aceasta intalnire, presedintele american a gratiat-o pe Alice Marie Johnson. Kardashian urmeaza in prezent un stagiu intr-un cabinet de avocatura, desi studiile de avocatura sunt in mod obisnuit rezervate studentilor titulari inscrisi in echivalentul american al unui masterat (bachelor degree) in Statele Unite, iar Kim nu a terminat universitatea californiana Pierce, unde s-a inscris dupa ce a terminat liceul. Totusi, cateva state, inclusiv California, permit studierea dreptului in cadrul unui cabinet de avocatura, apoi participarea la examenul de admitere in barou, dupa o perioada de patru ani. Pana sa ajunga avocat, Kim Kardashian da interviuri in Vogue, unde apare pe coperta numarului din luna mai: „Mi-am spus ca vreau sa lupt pentru oamenii care si-au platit datoria fata de societate.  Iar daca voi cunoaste mai multe lucruri in acest domeniu, voi putea sa fac mai mult”.

author avatar
Andrei Coman
263 afisari

3 COMENTARII

  1. Și, cum o să pledeze, cu fundulețu-i bucălat ? Sau ea crede că ăsta va fi un avantaj ? O să fie un fel de duck laser !

  2. Gen, darling, i have a case for you, between me and my dick, can you come and solve it.. 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger