Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

Autor:

Mallika Sherawat, o actrita celebra de la Bollywood, a fost atacata in apartamentul ei din Paris, amplasat in aceeasi zona in care se afla si hotelul unde a fost jefuita Kim Kardashian.

 

Bollywood 4 Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

Frumoasa indiancă si iubitul ei francez

Frumoasa actrita indiana Mallika Sherawat, de 40 de ani, a fost atacata, vinerea trecuta, chiar in apartamentul ei din Paris. In jurul orei 21:30, sex simbolul indian a ajuns acasa insotita de prietenul ei, afaceristul francez Cyrille Auxenfans, de 45 de ani. Apartamentul este situat in cel de al 16-le arondisment al capitalei  franceze, la doua- trei strazi distanta de hotelul unde Kim Kardashian a fost recent pradata.

Kim Kardashian robbed in Paris Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

Mallika Sherawat a fost atacată nu departe de locul în care a fost jefuită Kim Kardashian

Bollywood 39 Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul ParisuluiOdata intrati in casa, cei doi au fost improscati cu spray-uri lacrimogene si, imediat, loviti cu putere de trei barbati mascati.  Atacatorii au fugit, iar cei doi au anuntat politia. Detectivii care se ocupa de acest caz spun ca, probabil, a fost vorba de o tentativa de jaf nereusita, cam in stilul loviturii date in apartamentul lui Kim Kardashian. Bollywood Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul ParisuluiAlte surse, mai  apropiate de actrita spun, insa, ca ar putea fi o actiune de intimidare sau un avertisment dur, pentru ca Mallika este  cunoscuta ca fiind o militana pentru drepturile femeilor si a adus nenumarate critici regimului din tara ei, vizand tocmai atacurile dese ce se petrec asupra femeilor din India.


1 Comentariu la Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

  1. Maia

    ” – Ok. Fie ce-o fi. Uite, chiar şi azi mi s-a întâmplat, în timp ce te aşteptam să vii acasă. Nu ştiu, e ceva foarte ciudat…. O fi iluzie?… Halucinaţie?… Pe nepusă-masă văd efectiv, foarte real, cum se mişcă o porţiune dintr-un perete aflat lângă mine. Uneori chiar şi podeaua sau duşumeaua se mişcă, se ondulează. Eu nu cred că sunt nebun. Tu ai observat la mine semnele vreunei nebunii? “……Un mic fragment din scenariul filmului care te va imbogatii! Detalii:maiasimi@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!