AcasăNewsKim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

Kim Kardashian 2: gazata si batuta in mijlocul Parisului

Frumoasa indiancă si iubitul ei francez

Mallika Sherawat, o actrita celebra de la Bollywood, a fost atacata in apartamentul ei din Paris, amplasat in aceeasi zona in care se afla si hotelul unde a fost jefuita Kim Kardashian.

Frumoasa indiancă si iubitul ei francez

Frumoasa actrita indiana Mallika Sherawat, de 40 de ani, a fost atacata, vinerea trecuta, chiar in apartamentul ei din Paris. In jurul orei 21:30, sex simbolul indian a ajuns acasa insotita de prietenul ei, afaceristul francez Cyrille Auxenfans, de 45 de ani. Apartamentul este situat in cel de al 16-le arondisment al capitalei  franceze, la doua- trei strazi distanta de hotelul unde Kim Kardashian a fost recent pradata.

Mallika Sherawat a fost atacată nu departe de locul în care a fost jefuită Kim Kardashian

Odata intrati in casa, cei doi au fost improscati cu spray-uri lacrimogene si, imediat, loviti cu putere de trei barbati mascati.  Atacatorii au fugit, iar cei doi au anuntat politia. Detectivii care se ocupa de acest caz spun ca, probabil, a fost vorba de o tentativa de jaf nereusita, cam in stilul loviturii date in apartamentul lui Kim Kardashian. Alte surse, mai  apropiate de actrita spun, insa, ca ar putea fi o actiune de intimidare sau un avertisment dur, pentru ca Mallika este  cunoscuta ca fiind o militana pentru drepturile femeilor si a adus nenumarate critici regimului din tara ei, vizand tocmai atacurile dese ce se petrec asupra femeilor din India.

author avatar
Catalin Dumitrescu
601 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” – Ok. Fie ce-o fi. Uite, chiar şi azi mi s-a întâmplat, în timp ce te aşteptam să vii acasă. Nu ştiu, e ceva foarte ciudat…. O fi iluzie?… Halucinaţie?… Pe nepusă-masă văd efectiv, foarte real, cum se mişcă o porţiune dintr-un perete aflat lângă mine. Uneori chiar şi podeaua sau duşumeaua se mişcă, se ondulează. Eu nu cred că sunt nebun. Tu ai observat la mine semnele vreunei nebunii? „……Un mic fragment din scenariul filmului care te va imbogatii! Detalii:maiasimi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger