Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kim Jong-il a murit si in 2003!

Kim Jong-il a murit si in 2003!

Autor:

Expertul japonez Toshimitsu Shigemura afirma in cartea “The True Character of Kim Jong-il”, citand surse din Coreea de Nord si din serviciile de informatii nipone si sud-coreene ca liderul nord-coreean a murit de diabet in 2003.

 

 

kim jong il 300x168 Kim Jong il a murit si in 2003!

(ftoto: realitatea.net)

Una dintre sosii a fost supusa unor operatii estetice pentru a-i semana mai mult lui Kim Jong-il, aceasta intalnindu-se ulterior cu liderii mondiali. Shigemura sustine ca analiza vocii lui Jong-il la o intalnire din 2004 cu premierul japonez de atunci, Junichiro Koizumi, nu se potriveste cu o alta inregistrare. S-a presupus ca a murit in 2003, pentru ca de atunci nu a mai aparut in public timp de 42 de zile. Dar disparitiile sale fac parte din scenariul “conducatorului-zeu”. Oficiali sud-coreeni care au participat la intalniri cu Jong-il in cadrul politicii “sunshine”, de deschidere fata de Coreea de Nord, au confirmat ca infatisarea lui s-a schimbat dupa 2003.

Dictatorul Kim Jong-il a murit! Ii urmeaza la tron “Printisorul”

Primii ani ai “Luceafarului” Kim Jong-il: La nasterea lui, s-a ivit o stea!

“Zeul” punk Kim Jong-il conducea prin dosare secrete!

Cinematografia nord coreeana, sub bagheta “Marelui regizor” Kim Jong-il

“Intaiul amant” Kim Jong-il si-a executat o iubita

Kim Jong-il era, pana la anuntarea mortii lui, disparut de pe scena politica, alimentand numeroase speculatii privind starea sa de sanatate. Insa, pe neasteptate si neanuntate, in august anul acesta, Kim Jong-Il s-a dus in Rusia, la bordul trenului sau special. Dmitri Medvedev a fost ultimul sef de stat cu care a vorbit. Dintre cei trei fii ai sai, preferatul a fost mereu Jong-chul, dar nu l-a asociat la “domnie”, cum a facut tatal sau cu el. Ceilalti fii ai liderului nu pareau nici ei dispusi sa devina “iubiti conducatori”. Cel mare, Kim Jong-nam, traieste ca un print la Macao, capitala jocurilor de noroc. Oricum, cazuse in dizgratia parintelui dupa ce a fost prins la frontiera cu Japonia, in 2001, avand asupra sa un pasaport fals. A motivat prin faptul ca dorea sa viziteze Disneyland, din Tokyo. Iata insa ca Jong-uen, de 28 de ani, cel mai mic dintre baieti, ii urmeaza “Maretului Presedinte” la conducerea Coreei de Nord, fiind anuntat ca un viitor lider „capabil si indraznet”.

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!