Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kim isi face nevasta Prima Doamna

Kim isi face nevasta Prima Doamna

Autor:

Cu ocazia intrarii sale in diplomatia mondiala, Coreea de Nord a intrat in randul lumii. Liderul de la Phenian, Kim Jong -un, i-a decernat acest titlu misterioasei sale sotii, Ri Sol-ju.

 

kim nevasta Kim isi face nevasta Prima Doamna

Ri Sol-ju este o aparitie frecventa alaturi de liderul de la Phenian dar de acum are acelasi statut ca al Melaniei Trump

O mutare fara doar si poate in legatura cu viitoarele summituri cu presedintele sud-coreean Moon Jae In si cel american Donald Trump, la care vor asista si sotiile acestora Kim Jung Sook si Melania Trump, care au deja acest titlu. Presa nord-coreeana o numeste pe Ri Sol-ju ”Prima Doamna respectata”. Este pentru prima data in 40 de ani cand se foloseste aceasta formula, insotita de un adjectiv rezervat de regula liderilor. Fosta cantareata si considerata de specialisti drept o femeie de influenta, Ri Sol-ju a jucat pana acum un rol marginal dar noua titulatura se inscrie in eforturile regimului de a crea aparentele unui “stat normal, inaintea celor doua summit-uri. Promovarea ei la acelasi statut ca al Melaniei Trump este o strategie de marketing. Crainica vedeta a televiziunii nord-coreene, Ri Chun Hee, cea careia ii revine de cele mai multe ori onoarea de a anunta vestile cele mai importante, a mentionat acest eveniment la televizor, consolidandu-i astfel noul statut. Dar Ri Sol-ju ramane un personaj misterios. Din tata invatator si mama medic, a fost membra a orchestrei Unhasu, urmand apoi, potrivit presei oficiale, studii muzicale in China.In Coreea de Nord, unde bantuie teroarea si foametea, sotia lui Kim este mare amatoare de haine de lux, se pare in special de la Christian Dior.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!