AcasăNewsKiev: Protestele continua! Noua persoane ucise! VIDEO LIVE

Kiev: Protestele continua! Noua persoane ucise! VIDEO LIVE

Protestele continua in capitala Ucrainei. Noi ciocniri au avut loc marti intre protestatarii antiguvernamentali si politisti.

Protestatarii au luat cu asalt Parlamentul si sediul partidului presedintelui Viktor Ianukovici. Se pare ca mai multe persoane au fost ucise. Potrivit televiziunilor de stiri, pana acum a fost confirmat de catre autoritati ca sapte protestatari si doi politisti si-au pierdut viata. Mai multe explozii au loc si la aceasta ora in Piata Independentei din centrul Kievului. Potrivit presei internationale, autoritatile au intervenit cu tunuri de apa printre protestatari incerca sa-i disperseze, insa acestia au atacat si ei la randul lor cu sticle incendiare. Mai multe corturi ale manifestantilor au ars.

Doua avioane de vanatoare au survolat marti dupa-amiaza centrul Kievului, iar spre seara sute de manifestanti au ocupat din nou sediul Primariei din Kiev, care fusese eliberat duminica. Primaria fusese ocupata inca din 1 decembrie de catre contestatarii lui Viktor Ianukovici, insa duminica protestatarii au evacuat spatiul dupa eliberarea manifestantilor arestati.

Live streaming video by Ustream

author avatar
Andra Nesu
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger