AcasăNewsKelemen Hunor a luat frica parlamentarelor

Kelemen Hunor a luat frica parlamentarelor

Kelemen Hunor

Liderul UDMR nu exclude o posibila ratare a Parlamentului in acest an si le cere maghiarilor sa stranga randurile pentru a contracara pericolul.

Kelemen Hunor s-ar lipsi bucuros de concurenta interna asigurata la alegerile din acest an de Partidul Popular Maghiar din Transilvania

Primul care a tras semnalul de alarma a fost Gyorgy Frunda, care de vreun an tot insista ca UDMR sa lase balta guvernarea, cu toate masurile ei de austeritate, si sa-si refaca potentialul electoral in cel mai simplu mod: criticand guvernul. Hotarat sa nu bage pumnul in gura nimanui, liderul udemerist l-a lasat pe Frunda sa vorbeasca, dar a facut cum l-a taiat capul.

Acum, Kelemen Hunor pomeneste si el de riscul ratarii viitorului legislativ, dar asta in contextul mentinerii unitatii comunitatii maghiare inauntrul si in jurul UDMR: ”Cred ca trebuie sa luam in calcul orice risc, sa ramanem uniti si sa incercam sa recuperam ce am pierdut din electorat, daca am pierdut, si atunci nu va fi nicio problema dupa alegerile parlamentare”. Dupa cum se vede, liderului UDMR ii este intr-adevar frica, dar mai curand de partidul adversarului Laszlo Tokes (care si-a pus in cap sa mature UDMR-ul si sa-i ia locul in preferintele electoratului maghiar), decat de efectele perverse ale guvernarii.

author avatar
Simona Badulescu
343 afisari

2 COMENTARII

  1. DOAMNE AJUTA Sa NU MAI INTRE IN PARLAMENT ACEASTA FUNDATIE / CA NU E PARTID/ UDMR CARE MEREU FACE JOCURILE CELUI DE LA PUTERE ADICA UN FEL DE ALBA NEAGRA DAR IN INTERESUL MEMBRILOR SAI….
    SA MAI INTRE IN PARLAMENT CAND O FACE PLOPUL PERE SI RACHITA MISCUNELE IGHEN!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger