Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Kelemen da semnal de remaniere

Kelemen da semnal de remaniere

Autor:

Lasata sa se coaca in timpul verii, remanierea este buna de cules, se pare, din moment ce Kelemen Hunor a readus-o in discutie.

 

KELEMEN HUNOR FANE 3 copy 300x300 Kelemen da semnal de remaniere

Kelemen Hunor ii anunta pe toti cei interesati de remaniere ca ministrii UDMR sunt toti ok

Tam-nesam, liderul UDMR a declarat, sambata, ca niciunul dintre ministri UDMR nu poate „fi in vizor” in cazul vreunei remanieri. Motivul: doua dintre ministerele detinute de UDMR, Sanatatea si Cultura, nu au la dispozitie fonduri europene, prin urmare ministrilor maghiari nu li se poate imputa o accesare insuficienta si defectuoasa a banilor de la UE.

Si, cum in ceea ce priveste Mediul, cel de-al treilea portofoliu pastorit de Uniune, lucrurile stau bine la nivel central, iar “probleme aparute la nivel local, in implementarea proiectelor, sunt peste tot, la toate ministerele”, rezulta ca remanierea este un subiect care nu intereseaza UDMR-ul. Ca atare, Kelemen Hunor a decretat ca remanierea este “un atribut al premierului” si un subiect pe marginea caruia el nu vrea sa faca nicio speculatie. Chiar si asa, revenirea liderului UDMR asupra subiectului arata ca, in aceasta toamna, se vor numara nu doar bobocii, ci si ministrii.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!