AcasăNewsKate si William, pelerinaj la Paris

Kate si William, pelerinaj la Paris

Este prima vizita oficiala pe care o face printul William in capitala Frantei, dupa moartea mamei sale, insotit  de sotia sa, Kate Middleton, insa fara cei doi copii, George si Charlotte.

Cuplul, asteptat in vara aceasta in Romania si Polonia, a fost considerat un “ambasador al farmecului” pentru a reconfirma, in plin Brexit, relatiile dintre Marea Britanie si Franta.

Chiar daca Regatul Unit are de gand sa spuna „bye-bye” Uniunii Europene, legaturile dintre cele doua tari „raman egale”, a spus dupa strangerile de mana, gazda Francois Hollande, citat de Paris Match. „We stand side by side”, a raspuns diplomatic printul William, stiut fiind ca protocolul nu-i permite opinii politice. Si de data asta Kate a fost obiectivul principal al zecilor de fotoreporteri de pe terasa Palatului Elysee, locul de unde, dupa scurta intalnire, presedintele Frantei si-a luat ramas bun: „Reveniti cand vreti!”. Apoi ducesa si ducele de Cambridge s-au urcat in Range Rover-ul regal pentru urmatoarea escala, ambasada Marii Britanii, aflata la nici 100 de metri de palatul prezidential. Kate si William au participat la traditionalele cocktailuri, de data asta cu tineri antreprenori francezi, organizatii caritabile, dar si cu supravietuitori ai atentatelor din 13 noiembrie 2015.

author avatar
Bogdan Borcea
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger