AcasăNewsKalasnikovul se privatizeaza !

Kalasnikovul se privatizeaza !

Producatorul legendarei arme de asalt AK 47 trece pe mainile investitorilor privati

Producatorul legendarei arme de asalt AK 47 trece pe mainile investitorilor privati. Compania de stat a anuntat ca isi reduce participarea sa de la 51% la 25% in favoarea directorului sau general, Alexei Krivoruciko (CEO-ul este deja actionar) si omului de afaceri Andrei Bokarev, un industrias care a facut avere din echipamente de minerit si cale ferata.

Producatorul legendarei arme de asalt AK 47 trece pe mainile investitorilor privati

O tranzactie care s-a ridicat la peste 1,5 miliarde de ruble, adica 21 milioane de euro la nivelul actual, se arata in comunicatul Kalasnikov. In ciuda sanctiunilor impuse de  SUA dupa criza din Ucraina, armele Kalasnikov au succes la export, iar dupa venirea investitorilor privati, printre care Krivoruciko, politica de marketing a brandului s-a extins si la haine, cutite sau magazine de suveniruri. In 2013, conglomeratul Rostec a unit fabrica infiintata in 1807, la Ijevsk, la 1.300 de kilometri est de Moscova, cu una vecina (Ijmeh) si a redenumit compania cu numele inventatorului AK-47, Mihail Kalasnikov, decedat in 2013, la varsta de 94 de ani.

author avatar
Bogdan Borcea
281 afisari

3 COMENTARII

  1. Din investițiile în armament și dezvoltarea lui rezultă SECETE CATASTROFALE. USA Pentagon, Rusia, China, Franța, Anglia, Arabia Saudită, Iran, Coreea de Nord etc.

  2. _De retinut~…Da ! Se priviatizeaza si preia privatul pachetul majoritar al actiunilor detinute in prezent de catre statul Rus, dar cu toate acestea bune si frumoase EI_Noii_Proprietari vor fi pe mai departe supraveghati si tinuti sub o atenta observatie a statului si autoritatilor competente federale de la EI_…Adica, si insemna ca daca respectiva companie recent privatizata incearca cumva, asa de capul EI sau unora mai bine zis, sa o ia in jos si la vale in sensul ca sefii EI_Supremi vor sa o duca la mezat, la faliment practic,..Atunci respectivii „Domni” s-ar putea trezi cu ceva niscai Maaaaari probleme, atit Ei cit si familile LOR, chiar daca acestea nu se afla acolo in Rusland in acel moment…Tc’ ! Nuuu merge cu chestii de genul asta precum la NOI_sau la altii !!!…Sa nu uitam stimati domni ! Vorbim aci’ de inca~mareata RUSIE ! Un Colos si mare Gigant !_……Breaking news !..Marele industrias X-Y-Z actionarul majoritar al grupului de firme „W” a fost impuscat cu 9 focuri de arma, in ciuda faptului ca masina era prevazuta cu geamuri anti-glont, in acesta dimineata si in plina strada chiar in momentul cind parasea cu masina proprie curtea vilei sale aflata in cartierul…..~”Felicitarile noastre VOUA~! Si Moarte tradatorilor cei TICALOSI_Vinzatori, pe Nimic, de neam si patrie”…

  3. ..Iar Noi TOTI cunoastem personal pe unu chiar aici in RO’…Da = 1 TRADATOR_si_VINZATOR dovedit de al sau popor la unii sau la altii sau diversi-si-terti,…Ce vine pe la unele televiziuni constant sau periodic unde da lectii de politica-economie sau moralitate, desi este „1 tradator si criminal politico-economic dovedit”…si cu toate acestea..cu toate acestea…Da ! Isi vede pe mai departe de proprile sale afaceri-cumetrii sau distractii, ne-stingeherit !….Acum in prezent el este trimes in judecata-chipurile sau vezi doamne si ma rog !_…In fapt si in realitate e doar o Mascarada mai degraba regizata si de foarte prost gust si cu un aer de ceva mai spre grotesc..Asa ca se afle in treaba unii si sa arate astfel celor multi si prosti ca noaptea ca si aici in RO-mania,..Uite ! Se face domnilor justitie ca la carte si nu doar asa din vorbe aruncate in vint_!!!…..”judecatoria sectorului N din capitala unde se judeca procesul inculpatului „Z-N” a re-trimis_( a nu mai stiu cita oara )_inapoi la parchete dosarul cu nr. de inregistare n-n pentru ne-reguli descoprite in instrumentarea cauzei………..Peste an si ani prin scoli la orele de istorie sau economie si politica..____..Deci cine este „domnul” cu pricina ? Si la ce partid cu renume in istoria moderna a patriei era inregimentat in anul 201-n dragi elevi ??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger