AcasăNewsJustitia romaneasca, obligata sa ia viza Bruxelles-ului

Justitia romaneasca, obligata sa ia viza Bruxelles-ului

Tudorel Toader, trimis de premierul Tudose sa dea extemporal la ”Inalta Poarta” europeana

Ministrul Tudorel Toader va merge, cu legile Justitiei in tascuta, la Bruxelles, unde va discuta cu vicepresedintele CE Frans Timmermans despre modificarile aduse legislatiei din domeniul pastorit de el.

Tudorel Toader trimis de premierul Tudose sa dea extemporal la Inalta Poarta europeana

”Saptamana viitoare am stabilit o intrevedere cu domnul vicepresedinte Timmermans, in care vom discuta in principal liniile directoare, principiile privind pachetul de legi ale justitiei, privind restructurarea sistemului judiciar, ca apoi sa finalizam pachetul de legi”, a precizat Toader, ieri, in debutul sedintei de Guvern. Ocazie cu care ministrul de resort a mai apreciat si ca noile legi ale Justitiei vor putea fi adoptate de Parlament la 1 septembrie. Cum Toader a mai avansat de vreo doua ori, dar in van, termene la care acest pachet de legi urma sa fie finalizat, nu putem face altceva decat sa-l credem pe cuvant si de aceasta data. Noutatea in materie o reprezinta insa decizia premierului Tudose, care vrea sa evite o pierdere de vreme ulteriora cauzata de diverse interpretari si contestatii. Ca urmare, desi gestul are clar un caracter de vasalitate, seful Guvernului l-a trimis pe Toader sa-si prezinte mai intai opera la ”Inalta Poarta” europeana, pentru ca aceasta sa spuna din start ce nu-i convine. Situatie nu foarte confortabila pentru Romania, dar care va scapa actuala putere de durerile de cap marca #rezist, de exemplu.

author avatar
Simona Badulescu
253 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu se duce in genunchi decat la o Portita Inalta si chiar daca obtine acceptul acesteia,ultima decizie o ia adevarata Inlta Poarta aflata peste ocean.Cata gudurare pe langa stapanii acestei colonii,de fapt,acest fenomen dureaza de secole,cam din secolul paispe a inceput,doar portile s-au mai schimbat.Se tot intreaba unii ca alta varianta nu ar fi existat inca de atunci,ba ar fi existat daca nu aveam pe aici prea multi lasi,tradatori si cozi de topor record absolut pe metru patrat.Sa dau doar doua ultime exemplein primul razboi mondial nu noi am castigat ci fortele aliate,dupa ce rusii ne-au intors spatele a trebuit sa cerem pace,dar nu rusii au fost cauza principala,armata era,ca si acum,neinzestrata,prost echipata,prost etc si amd.Oare din ce cauza,ca si acum,pentru ca nu se alocau bani si cei alocati dispareau pe nimicuri.In al doilea razboi mondial,la fel,dar si mai rau,regimul a tocat banii alocati armatei,regim in frunte cu familia regala tradatoare.Daca armata era tratata cum trateaza Israelul propria armata,nu se puteau atinge de tara nici rusii nici altii,am fi fost respectati pentru ca puteam riposta pe masura.

  2. Impotență sau…pe limba lu Dorel…trădare. Ce țară sau om politic din UE, sănătos la cap, se duce la un nene de la UE, nici măcar la președintele Comisiei, să negocieze atribute ce țin de suveranitatea națională ?? Cum ar fi să meargă ministrul federal al justiției din Germania la UE să își prezinte proiectele legislative? Ar fi fi demis pe drum fiind ! Dorel se mai și dă mare că uite ce ou a produs. Vai mama ei de (in)justiție!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger