AcasăNewsJustitia nu se poate atinge de ”semi-senatorul” Voiculescu

Justitia nu se poate atinge de ”semi-senatorul” Voiculescu

Ping-pong-ul jucat de ICCJ si Tribunal cu dosarul lui Dan Voiculescu va dura pana cand conservatorul va catadicsi sa depuna juramantul de senator.

Pentru a scapa de Justitie, Dan Voiculescu a inventat un ”no man’s land” parlamentar

Chestionati pe tema, senatorii USL ridica din umeri si invoca legea, care nu impune un termen anume pentru asumarea calitatii de parlamentar.

”De principiu, deocamdata e vocatia domnului Voiculescu, care a fost ales si poate deveni senator prin depunerea juramantului. Fiind un drept al persoanei, aceasta este cea care trebuie sa il exercite. Atat timp cat nu avem nicio manifestare de vointa din partea persoanei care fost aleasa senator, nu avem niciun text din Constitutie, din regulament sau de lege care sa ne faca sa actionam”, sustine liberalul Tudor Chiuariu, presedintele Comisiei juridice din Senat. Considerat ”normal” de colegii din USL, comportamentul lui Dan Voiculescu este catalogat drept ”o strategie geniala” de catre avocatul Daniel Fenechiu (deputat PPDD). Care povesteste cum se va plimba dosarul lui Voiculescu intre Tribunal si Inalta Curte cata vreme conservatorul va jongla cu calitatea de parlamentar si de simplu cetatean.

author avatar
Simona Badulescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger