AcasăNewsJustitia face de ras Jandarmeria

Justitia face de ras Jandarmeria

Ion Duia nu aude si nu vorbeste de la natura, jandarmii nu citesc de obicei. Nasol

Instanta a anulat amenda de 2.000 de lei data de jandarmi lui Ion Duia – un barbat surdo-mut acuzat de organe ca a scandat lozinci anti-PSD la Congresul din martie,

Ion Duia nu aude si nu vorbeste de la natura jandarmii nu citesc de obicei Nasol

Tehnic vorbind, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au anulat procesul verbal de contraventie intocmit atunci de vigilentii jandarmi bucuresteni, l-a exonerat pe om de la plata amenzii si a decis ca Jandarmeria sa-i plateasca lui Duia cheltuielile de judecata, respectiv 734 de lei (suma care reprezinta onorariul avocatului si taxa judiciara de timbru). Decizia nu este una definitiva dar pare greu de crezut ca Jandarmeria ar dori sa se mai faca odata de cacao readucand in instanta o speta in care acuza un surdo-mut cu acte-n regula de vocalize antipesediste. La cald, Jandarmeria a anuntat ca se mai gandeste si ca va decide daca va face sau nu apel dupa ce va analiza motivarea sentintei date ieri. Iar daca tot sunt pusi pe cugetat, sefii Jandarmeriei poate se gandesc si cum de s-a ajuns la o astfel de aberatie – un surdo-mut sa fie amendat pentru vociferari publice. In plus, chiar daca 734 de lei nu e o suma mare, bine ar fi sa fie platita de jandarmul/jandarmii plini de zel care l-au auzit strigand pe Ion Duia. Nu cu bani de la buget, bani platiti de oameni pentru ca statul sa-i apere si sa sa-i protejeze de abuzuri. Iar ce i s-a intamplat lui Ion Duia este, fara niciun dubiu, un abuz si inca unul comis de jandarmi.

author avatar
Simona Badulescu
301 afisari

1 COMENTARIU

  1. De acord cu articolul, mai puțin sau deloc în privința sumei de 734 lei care este MARE pentru orice om cinstit; sunt pensii mult mai mici decât cei 734 de lei, aproape cât ajutorul social dat unor putori care fac copii pe bandă, dar nu vor să muncească!

    Ei – jandarmii, poliția – pe asta și mizează = pe dat-ul în judecată, de parcă toată lumea își permite…la fel OUG-rile scrise pe genunchi, din vreme-n vreme și care-s ne-constituționale unde, ca parte vătămată trebuie să-ți mănânci de sub unghii și plămânii, umblând prin judecăți ca să-ți găsești dreptatea care nu iese în ochi (ca ne-constituționalitate),decât dacă îi dai în judecată…iar cei de la Curte, se fac că nu văd și nu pricep ce ANOMALII debitează boii din Guvern, necunoscând termenul de auto-sesizare!

    NUUUU! Chiar dacă vezi răul, te faci că nu-l vezi decât tardiv, după luni sau ani și repari greșeala DOAR dacă partea/părțile vătămate DAU ÎN JUDECATĂ…. UN STAT MAFIOT, TOTAL CRETIN care se joacă cu noi, precum Tom și Jerry!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger