AcasăNewsJustitia contraataca: Dragnea, condamnat la trei ani jumatate cu executare!

Justitia contraataca: Dragnea, condamnat la trei ani jumatate cu executare!

Liderul PSD, capacit de magistrati

Multa asteptata sentinta in dosarul DGASPC a cazut ca o ghilotina pe gatul actualei puteri: Liviu Dragnea a fost condamnat cu executare.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> capacit de magistrati

Data in prima instanta, sentinta nu este un capat de tara pentru omul Liviu Dragnea – in fond va urma inevitabilul apel – dar este devastatoare pentru politicianul cu acelasi nume. Previzibil este ca PSD sa se dea cu fundul de pamant si cu capul de pereti in prima faza, dar important este ce vor face a doua zi. Cand tot pesedistul mai rasarit va calcula daca prezenta lui Dragnea in fruntea partidului ii va dauna sau nu lui personal de acum inainte. Crunt este si ca sentinta pica inaintea votarii motiunii de cenzura depusa de PNL, o motiune inviorata ca floarea dupa ploaie dupa o asemenea condamnare. Asta daca nu cumva Opozitia, imbatata de pleasca, isi va da cu stangu-n dreptu’ ca de obicei, castrtndu-si astfel singura neasteptata sansa. Revenind strict la sentinta, trebuie spus ca, spre deosebire de ex-sotul ei, fosta doamna Dragnea a scapat ieftin, Bombonica Prodana u decis, joi, incetarea procesului penal in cazul Bombonicai Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman, care a primit doar o amenda de o mie de lei. Surprinzator de-a dreptul este insa comentariul facut de avocatul doamnei la auzul condamnarii lui Liviu Dragnea: ”Urmeaza un apel. Trebuie sa convingem ICCJ ca deciziile CCR trebuie aplicate. Eu am spus ca solutia corecta e achitarea. Decizia de azi se datoreaza strazii, nu a puterii judecatoresti”. Fara doar si poate strada va fi o zi-doua in delir, dar important cu adevarat este ce vor face politicienii saptamana viitoare si asta pentru ca in acest moment poate fi vorba de o schimbare a echilibrelor politice. Doar in PSD sau la nivelul intregii scene, ramane sa aflam.

author avatar
Simona Badulescu
504 afisari

3 COMENTARII

  1. Ok, daca decizia de la fond, este mentinuta si la apel, asta e , unde-i lege nu-i tocmeala dar ca zeita legata la ochi sa fie in continuare simbolul dreptatii ar trebui ca si Basescu cu ai lui sa primeasca ce merita, la cate au faptuit ,pt. ca sa nu mai pozeze ei in maica Tereza, iar Iohannis daca nu pune in aplicare decizia Curtii , sa fie putin suspendat.
    Nu mai sunt fan Dragnea, dar jumatatile de masura sau justitia selectiva , in opinia mea dauneaza grav…..
    Cat priveste restartarea PSD, avant in vedere cate cozi de topor sunt numai in Neamt si nu pe ici pe colo ci in functii importante, e cam greu dar nu imposibil.
    Revenind la Dragnea, poate trage bine piciorul (,,dragii mei nemteni,, stiu de ce)

  2. Important ca pezdeul sa inteleaga momentul si prin maturitate politica sa faca un pas lateral si sa incerce sa recastige elector transilv prin abandon la Dracnea la camera. Altfel posibil sa piarda ca Pntcd. Tot. In rest il pot tine vesnic don presidente.

  3. Nu poti cere respect curtii daca tu nu esti in stare sa respecti o curte de tribunal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger