Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Jurnalistul Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA: “Dosarul Armamentul va zgudui Romania din temelii”

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA: “Dosarul Armamentul va zgudui Romania din temelii”

Autor:

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie.

 

ohanesian 98400900 Jurnalistul Ovidiu Ohanesian, audiat la DNA: Dosarul Armamentul va zgudui Romania din temelii

sursa foto: romaniatv.net

Ohanesian a fost audiat ca martor atat in dosarul “Rapirii jurnalistilor romani din Irak”, cat si in dosarul “Armamentul”.

Jurnalistul a fost rapit in 2005, in Irak, alaturi de Sorin Miscoci si Marie Jeanne Ion, si tinut ostatic pentru aproape doua luni.

Ohanesian le-a oferit detalii procurorilor in legatura cu activitatea doctorului Mohamad Yassin, personaj devenit celebru pentru implicarea sa in dosarul “Rapirii jurnalistilor romani in Irak” si cunoscut drept medicul teroristului Omar Hayssam.

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian sustine ca, pentru a se face lumina in cele doua dosare amintite, autoritatile trebuie, mai intai, sa le desecretizeze.

“Dosarul care va zgudui Romania din temelii este Dosarul Armamentul. Acolo veti gasi trafic de influenta, terorism, trafic cu armament, trafic cu tigari si modul in care oamenii astia au facut tranzactii intre ei. S-a ajuns sa se lucreze cu institutiile statului in cel mai rau mod posibil. I-am spus doamnei procuror ca inainte de toate este necesara declasificarea celor doua dosare”, a spus jurnalistul Ovidiu Ohanesian.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!