AcasăNewsJurnalista, VIOLATA in plina zi, in centrul Capitalei, la 300 de...

Jurnalista, VIOLATA in plina zi, in centrul Capitalei, la 300 de metri de Guvern!

O jurnalista in varsta de 23 de ani, de la postul de radio Europa FM a fost violata, marti, in centrul Capitalei, la aproximativ 300 de metri de Guvern, noteaza b1.ro. Incidentul a avut loc in plina zi, la ora 16.00, intr-o zona foarte circulata.

Anuntul a fost facut de jurnalistul Moise Guran, pe contul sau de Facebook, si este confirmat de reprezentantii Politiei Capitalei.

„Politia Capitalei a fost sesizata prin numarul unic de urgenta 112, marti, in jurul orei 17.00. Un individ ar fi amenintat-o pe femeie cu un cutit si ar fi dus-o in apropierea Lacului Floreasca unde ar fi obligat-o sa intretina raporturi sexuale orale”, a declarat Emilia Mihai, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, potrivit B365.ro.

Se pare ca victima nu-l cunoaste pe agresorul in varsta de aproape 40 de ani.

„Europa FM si Radio 21 lanseaza un apel public la adresa autoritatilor pentru a depune toate eforturile necesare in actiunile de identificare si prindere a individului scelerat care in dupa amiaza zilei de 10 septembrie, recurgand la amenintari cu cutitul in plina strada, a violat-o pe una dintre colegele noastre.

Suntem consternați sa descoperim ca aceasta odioasa intamplare a fost posibila pentru ca, in plina zi, la ora 16, pe un bulevard central al Capitalei, intre zona Perla și Lacul Floreasca, trecatorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost amenintata cu un cutit in zona fetei ca isi va pierde ochiul daca striga dupa ajutor. Desi colega noastra plangea, era in mod evident amenintata si a fost impinsa sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numarul de urgența 112. Nu este pentru prima data cand una dintre colegele noastre este agresata in plina strada. In urma cu trei saptamani, o alta colega a fost atacata in zona statiei de metrou Aurel Vlaicu, dar, din fericire, a scapat nevatamata fizic.

In conditiile in care doua angajate ale aceleiasi companii devin victime ale agresiunilor de strada intr-un interval atat de scurt de timp, ne intrebam daca nu cumva ne confruntam cu un individ obsedat si daca nu cumva multe alte femei au fost victimele unor violente de strada, dar, in urma traumelor fizice sau psihice suferite, au ales sa pastreze tacerea si sa nu anunte autoritatile”, este apelul public la adresa autoritatilor lansat de Europa Fm si Radio 21.

author avatar
Alina Costache
2.570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger