AcasăNewsJurnalista Iuliana Gatej, condusa azi pe ultimul sau drum

Jurnalista Iuliana Gatej, condusa azi pe ultimul sau drum

O zi foarte grea pentru familia si cunoscutii Iulianei. Tanara ziarista care a pierit, in seara de Ajun, la doar 30 de ani, in urma unui grav accident rutier, va fi condusa pe ultimul sau drum, cel fara de intoarcere, in cea de-a treia zi de Craciun.

Iuliana Gatej se va odihni pe vecie in cimitirul din Focsani, orasul ei natal, catre care se indrepta, joi. Catre Focsani au pornit, indurerati, in aceasta ultima zi a saptamanii, la trei zile de la aflarea cumplitei vesti, si multi dintre actualii si fostii ei colegi de redactie. Care au vrut sa o petreaca pe ultimul ei drum, sa ii aduca flori si sa ii lumineze calea, aprinzand lumanari in memoria ei.

Jurnalista plecase din Capitala, joi seara, nerabdatoare sa isi intalneasca familia. Pregatise pentru fiecare dintre ei un cadou de Craciun si dorea sa ofere, in ajunul marii sarbatori, darurile pentru cei dragi. Din pacate, tanara, sef al sectiei Social de la Antena1, nu a mai ajuns sa-i vada pe cei dragi, in seara de Ajun. Si nu ii va mai vedea, din pacate, niciodata.

Viata ei a fost curmata intr-o clipa, dupa ce masina la volanul careia se afla a iesit de pe carosabil si s-a lovit de un pom. Leziunile suferite de Iuliana, tanara zambitoare pe care colegii o alintau „Fluturica”, au fost atat de grave, incat i-au provocat decesul pe loc.

In urma ei au ramas, distrusi de durere, parintii, rudele, dar si actualii si fostii colegi de breasla. Carora le e greu sa accepte ca Iuliana Gatej nu mai este printre ei, decat in fotografii, imagini si ganduri frumoase.

sursa foto: facebook/Iuliana Gatej

author avatar
Cristina Stefan
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger