AcasăNewsJurnalist roman, dat disparut. Avionul pe care il pilota, in Statele Unite,...

Jurnalist roman, dat disparut. Avionul pe care il pilota, in Statele Unite, nu e de gasit (VIDEO)

Andrei Postelnicu, un jurnalist cu dubla cetatenie- romana si britanica- este dat disparut de cateva zeci de ore, de cand nu se mai stie nimic despre avionul la mansa caruia se afla tanarul in varsta de 35 de ani, si care a disparut intr-o zona situata in apropierea golfului St Lucie, din statul american Florida.

In ciuda eforturilor autoritatilor locale de a identifica aparatul de zbor si de a-l gasi pe jurnalistul roman, operatiunea de cautare, inceputa vineri seara, cand s-a vorbit ultima oara cu Postelnicu, nu a dat nici pana la aceasta ora rezultate.

Din datele oferite de wptv.com, ar fi vorba despre Andrei Postelnicu, jurnalist nascut in Romania, dar stabilit de cativa ani in Regatul Unit, ipoteza luata in calcul dupa actele gasite intr-un rucsac descoperit, de localnici, pe o plaja din zona despre care se crede ca ar fi fost survolata de aeronava tip Piper PA-28 Cherokee, pilotata de tanarul ziarist, inainte ca avionul pe care il inchiriase pentru a ajunge de la Marathon la Vero Beach sa dispara fara urma.

Incepute la scurta vreme dupa ce s-a pierdut legatura cu pilotul aeronavei, operatiunea de cautare continua si la aceasta ora. Autoritatile locale, citate de aceeasi sursa, informau, in urma cu doar cateva ore, ca se ia in calcul ipoteza ca un avion al Aviatiei Civile, special echipat pentru a detecta eventuala epava a avionului, despre care se crede ca ar putea fi sub apa, sa ajute la cautari, urmand sa patruleze deasupra oceanului. Pana la aecasta ora nu se cunosc motivele pentru care aparatul de zbor la mansa caruia se afla romanul ar fi disparut fara urma, mai ales ca, din cate se pare, pilotul nu ar fi lansat vreun apel tip SOS.

Jurnalistul roman Andrei Postelnicu a colaborat, printre altele, cu publicatiile Financial Times, dar si cu Newsweek.
Sursa foto: wptv.com

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger