Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Jurma, delegata pentru 6 luni in fruntea DNA. Lazar: “In Romania, lupta anticoruptie va continua cu fermitate”

Jurma, delegata pentru 6 luni in fruntea DNA. Lazar: “In Romania, lupta anticoruptie va continua cu fermitate”

Autor:

Prezent joi la sediul DNA, la ceremonia in cadrul careia noua sefa si-a preluat mandatul interimar in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, Augustin Lazat a anuntat faptul ca Anca Jurma a fost delegata pe o perioada de 6 luni.

 

lazar1 Jurma, delegata pentru 6 luni in fruntea DNA. Lazar: In Romania, lupta anticoruptie va continua cu fermitate“In Romania, lupta anticoruptie va continua cu fermitate”, a asigurat procurorul general, in discursul sau.

Referindu-se la alegerea Ancai Jurma in fruntea DNA, ca interimar, Lazar a punctat, intre altele, ca “este tocmai persoana potrivita care ne indica noua faptul ca DNA are resurse pe profilul necesar in momentul oportun pentru a le putea valorifica in continuare. Este un procuror cu experienta mare in Ministerul Public, cu o foarte buna pregatire profesionala si care in acest context al devenirii Directiei ca un furnizor de expertiza europeana si internationala a reprezentat tocmai momentul si punctul cheie al acestei expertize”.


1 Comentariu la Jurma, delegata pentru 6 luni in fruntea DNA. Lazar: “In Romania, lupta anticoruptie va continua cu fermitate”

  1. BIBICU

    Daca DORIM sa cautam si sa gasim MARE corupție și trădare in Ro dupa 1989 PE LANGA CELE DIN MAREA NEAGRA CU GAZELE putem purica si alte jafuri ale DIPLOMELOR, LIICENTELOR DIN SISTEMUL DE INVATAMANT, ALE PADURILOR, ALE PISCICULTURII, ale BOGATIILOR SOLULUI SI SUBSOLULUI altele dect cele din Marea Neagra, CELE DIN SISTEMUL DE SANATATE, CELE DIN SISTEMUL JUDICIAR, CELE DIN SISTEMUL DE APARARE SI SIGURANTA NATIONALA, CELE DIN ADMINISTRATIE PUBLICA (centrala si mlocala), etc
    Pentru a destrama STATUL MAFIOT din Ro trebuie inceput cu MERITOCRATIZAREA CLASEI POLITICE si cu DEPOLITIZAREA FUNCȚIILOR DE CONDUCERE din economie si administratie ȘI CU DESECRETIZAREA TUTUROR H.G.-urilor emise dupa 1990 unde se gasesc multe din cauzele NENOROCIRII ACESTEI ȚĂRII si in baza carora mafia POLITICA A FĂCUT PARTE-N-PARTE FURACIUNILE nationale si locale! Pe baza acestei legislatii secrete Ro este DISTRUSA fără ca PUBLICUL sau populatia să cunoasca CEVA. Nimeni nu poate spune ce conţin CELE aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE (aceasta situatie CONFERA GUVERNULUI statut de organizatie MAFIOTA). Legislația considerată clasificată se adoptă prin intermediul Hotărârilor de Guvern secrete. Anual sunt zeci de astfel de acte normative pentru care nu se publică nici măcar titlul Hotărârilor de Guvern. Foarte interesant este faptul că nici măcar unii dintre demnitari înalţi ai Executivului nu cunosc prevederile unor hotărâri secrete luate de Guvernele din care ei au făcut parte. Multe Hotărâri de Guvern (HG) nu sunt publice, nu apar în Monitorul Oficial.
    CEVA POZITIV PENTRU ROMANI S-A INTAMPLAT DACA NU S-A PUTUT SECRETIZA AFACEREA DE TIP MAFIT CU GAZELE DIN MAREA NEAGRA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!