AcasăNewsJudecatorul Toni Grebla si-a recunoscut partial vina

Judecatorul Toni Grebla si-a recunoscut partial vina

Acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni, Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, si-a recunoscut o parte din vina.

Anuntul a fost facut chiar de Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, care a precizat ca Toni Grebla si-a recunoscut o parte din vina intr-o discutie privata avuta cu ceilalti colegi de la CCR.

„Am avut o discutie privata cu el. Este adevarata povestea cu rochiile, cu capsatoarele, cu capsele. Astea sunt adevarate. E clar ca bine nu are cum sa faca imaginii CCR. Eu nu-i pot spune sa-si dea demisia. Ii recomand sa faca ce il indeamna constiinta”, a declarat Augustin Zegrean.

Toni Grebla, fost senator, este urmarit penal pentru trafic de influenta, in forma continuata, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si de constituirea unui grup infractional organizat.

In acelasi dosar sunt urmariti penal afaceristul Ion Bircina, Constantin Bartolomeu Savoiu, seful masonilor din Romania, deputatii Iulian Iancu si Lucian Sova, si Horia Hahaianu, director TRANSELECTRICA SA.

author avatar
Cristi Ionita
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger