AcasăNewsJudecatorul Nicusor Maldea, audiat la DIICOT. Este banuit de luare de mita!

Judecatorul Nicusor Maldea, audiat la DIICOT. Este banuit de luare de mita!

Nicusor Maldea (sursa foto: ziuanews.ro)

Judecatorul Nicusor Maldea, de la Tribunalul Caras-Severin, este audiat, joi, la sediul central al DIICOT.

Nicusor Maldea (sursa foto: ziuanews.ro)

Este a doua oara in doua zile cand Nicusor Maldea da ochii cu oamenii legii, judecatorul fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum luare de mita, constituire de grup infractional organizat si complicitate la abuz în serviciu, la bancruta frauduloasa si la fals intelectual.

Desi a fost audiat si miercuri la DIICOT, procurorii inca nu au luat nicio masura preventiva fata de acesta.

Procurorii DIICOT sustin ca Maldea este banuit ca a incasat o spaga de 80.000 de euro pentru a ajuta doi afaceristi sa-si bage societatile comerciale in faliment si sa vanda bunurile societatilor aflate in faliment la preturi subevaluate catre alte societati comerciale controlate de apropiati ai acestora.

Joi, la intrarea in sediul DIICOT, Maldea a precizat ca „mi-a oferit cineva bani, dar am refuzat. A venit cineva si mi-a zis ca l-a trimis Camaciu sa-mi dea niste bani si am spus: „Ce bani? Eu nu il cunosc pe Camaciu”. I-am zis sa nu mai vina cu d-astea si l-am scos afara. Norocul meu este ca am si camere de supraveghere acasa. Un minut si 29 de secunde a fost toata discutia. Dupa care m-am dus la Curtea de Apel, am anuntat si mi s-a zis sa asteptam sa mai vina, ca poate le facem un flagrant. Sper sa ma lase sa plec. Vedem. Cert este ca nu am primit mita. Astea sunt povesti”.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger