AcasăNewsJudecatorul iesean Dan Anton, aruncat in ghearele DNA de un amantlac

Judecatorul iesean Dan Anton, aruncat in ghearele DNA de un amantlac

Nu stim exact ce se intampla la Iasi, dar se pare ca amantlacurile le vin de hac mai marilor urbei. Dupa primarul Gheorghe Nechita care a cazut prada procurorilor din cauza amantei, acum si unul dintre cei mai cunoscuti judecatori ieseni este implicat intr-o ancheta de amploare tot din cauza unei femei.

Judecatorul Dan Anton astepta aseara decizia magistratilor cu privire la emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele sau

Dosarul in care judecatorul Dan Anton a fost retinut miercuri seara se invarte in jurul unei femei despre care procurorii DNA sustin ca este concubina magistratului.

Interceptari ilegale de dragul iubitei

Cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, Marina Moglan l-a determinat pe Anton sa-i puna la punct fostul sot, gelos din cale afara. Concret, Anton este acuzat ca ar fi pus o persoana sa-l urmareasca si sa-l ameninte pe fostul sot al concubinei sale, intrucat acesta ar fi intentionat sa faca publice date privind ”imoralitatea” magistratului. Potrivit anchetatorilor, in 27 februarie, Dan Anton, ajutat de Marina Moglan, a patruns in locuinta fostului sot al femeii, unde a instalat un mijloc tehnic de inregistrare video, ”disimulat intr-un ceas electronic, in scopul obtinerii unor imagini care sa contina detalii din viata privata a barbatului. Anterior, judecatorul Dan Anton l-a inregistrat video pe Gutu, in mediul ambiental, in mod nelegal, intr-un loc public. Aceste filmari urmau sa fie folosite ulterior de catre Anton si Moglan pentru santajarea fostului sot al femeii. Tot Anton si-ar fi ajutat concubina sa-si scoata din tara cei doi copii minori, fara consimtamantul scris al celuilalt parinte.

Italienii si Filat

In plus, judecatorul Anton mai este acuzat ca a promis intervntii la fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, in favoarea unui om de afaceri italian care s-a aratat dispus sa o ajute si pe concubina magistratului cu un caldut loc de munca.  Mai exact, in 2014, Dan Anton ar fi cunoscut doi cetateni italieni, care doreau sa deschida o afacere in domeniul bancar in Republica Moldova. Atunci, judecatorul le-ar fi promis italienilor ca ii va ajuta sa-si deschida afacerea in Republica Moldova. Fiorenzo Polloni si Renato Del Gatto sunt rezidenti in Botosani si s-ar fi intalnit de mai multe ori cu judecatorul iesean care i-a asigurat ca problemele lor se vor rezolva prin intermediul lui Vlad Filat. In august 2015, promisiunile lui Anton s-ar fi concretizat, moment in care Renato Del Gatto i-a promis magistratului bani, dar si un post de director de banca pentru concubina acestuia, Marina Moglan.

author avatar
Andrei Coman
1.479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger