AcasăNewsJudecatorul a facut cerere de pensionare. Procesul "Colectiv" s-ar putea relua

Judecatorul a facut cerere de pensionare. Procesul „Colectiv” s-ar putea relua

Dupa mai bine de un an de cand incepuse judecarea pe fond a cauzei, s-a aflat ca procesul „Colectiv” s-ar putea relua de la zero. Totul dupa ce judecatorul vrea sa se pensioneze.

Apropiatii victimelor incendiului devastator din toamna anului 2015 au aflat ca Valeriu Mihail Terceanu, magistratul de la Tribunalul Bucuresti care judeca procesul „Colectiv”, cere sa se pensioneze. Solicitarea acestuia, la fel ca alte cereri similare, de eliberare din functie, prin pensionare”, se vor afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

foto: Facebook

De altfel, o prima reactie a Asociatiei Colectiv GTG 3010 -infiintata de victime si rude ale ranitilor si ale celor care au pierit in cumplitul incendiu din 30 octombrie 2015, soldat cu 64 de morti -fata de aceasta informatie nu a intarziat sa apara.  „Procesul Colectiv, o bataie de joc a statului roman. Judecatorul care se ocupa de acest dosar a cerut sa iasa la pensie, deci o luam de la 0”, transmit reprezentantii Asociatiei, via Facebook.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger