AcasăNewsJudecatoarea Terceanu, eliberata din functie de catre seful statului

Judecatoarea Terceanu, eliberata din functie de catre seful statului

Geanina Terceanu, magistratul de la Tribunalul Bucuresti acuzat de procurori de luare de mita, in vederea pronuntarii unei solutii faorabile- de achitare- a fratilor Becali, cercetati in Dosarul Transferurilor, a ramas fara functie.

Tarziu seara trecuta s-a aflat, din directia Administratiei Prezidentiale, ca printre decretele semnate in cursul zilei s-a numarat si cel care o vizeaza pe Geanina Terceanu. Si daca in cazul celorlalti magistrati eliberati din fucntia de judecator motivele au fost legate de cereri de pensionare, in cazul judecatoarei amintite decizia a avut la baza o solicitare de demisie.

Mai precis, a fost vorba despre un „Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a doamnei Geanina Terceanu (fosta Teodorovici) – demisie”, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al Presedintiei.

La acest moment, Terceanu – judecatoarea intrata in vizorul procurorilor DNA- se afla in arest la domiciliu. Pana in decembrie anul trecut, ea fusese arestata preventiv.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger