AcasăNewsJojo: Ioan Gyuri Pascu, un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta

Jojo: Ioan Gyuri Pascu, un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta

Asemeni Monicai Anghel, care l-a descris folosind cuvinte deosebite, si Jojo a ales sa le impartaseasca amicilor sai virtuali cateva amintiri ce o leaga de actorul care a parasit lumea celor vii la primele ore ale zilei de luni, la doar 55 de ani.

Actrita Catalina Grama – cunoscuta publicului drept Jojo, numele de scena ales in urma cu ani buni, cand a conchetat cu muzica – a jucat, la randul ei, alaturi de Gyuri Pascu, facand parte din Grupul Divertis. Astfel, a ajuns sa descopere o latura care, cel mai probabil, nu a fost accesibila publicului larg care avea ocazia sa-l vada doar la televizor pe Gyuri Pascu, in calitate de actor, sau sa-l descopere din scrierile pe care le-a publicat, in special in ultima perioada a vietii sale.

Si tocmai despre aceste aspecte a ales sa scrie, pe o retea de socializare, odata ce a aflat trista veste a mortii artistului. „Gyuri era cu adevarat special, as putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carisma si inteligenta umana si artistica. V-a bucurat de-a lungul vietii sale pe multi dintre voi cu umorul lui fantastic mai ales in perioada anilor sai la Divertis. A facut film si teatru, a scris si a cantat din toata inima cu mesaj, boem, asa cum i-a stat lui cel mai bine. Gyuri era definitia artistului frumos boem. A artistului real, interesat mereu de arta si de ceea ce poate face pentru ea si prin intermediul ei cu chitara, stiloul sau un scenariu in mana. Gyuri a fost un om cu o credinta si energie speciala si cred ca toti cei care l-au cunoscut au simtit asta”, marturiseste Jojo, pe Facebook.

Nu in ultimul rand actrita se declara recunoscatoare pentru multimea lucrurilor pe care le-a descoperit si le-a invatat de la Gyuri Pascu si pentru incurajarile primite de la artist, in perioada in care a avut ocazia sa lucreze alaturi de acesta din urma.

Ioan Gyuri Pascu a murit subit, luni dimienata, dupa ce ar fi suferit un stop cardiac. Medicii au incercat sa il readuca la viata, insa, din pacate, nu a fost chip sa fie salvat. Actorul avea 55 de ani.

505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger