AcasăNewsJocurile Olimpice de la Soci: Romania, criticata dur

Jocurile Olimpice de la Soci: Romania, criticata dur

Delegatia Romaniei a fost dur criticata in presa internationala pentru modul in care s-a prezentat la defilarea de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci 2014.

Potrivit ziare.com, portalul american Bleacher Report a analizat costumele tuturor celor 90 de tari participante la Jocurile Olimpice SOCI 2014, iar delegatia Romaniei a fost dur criticata. Ba m ai mult, americanii au acordat calificativul „B” pentru infatisarea sportivilor romani.

„Romania a mers pe costume de culoare neagra si caciuli albe, iar apoi a incercat sa aduca un strop de culoare fluturand mai multe steaguri. Ne pare rau, nu merge asa, Romania! Ori incorporati culorile in look-ul vostru, ori nu mai faceti nimic”, a comentat portalul american, potrivit sursei citate.

Premierul Victor Ponta participat vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, sustinand delegatia Romaniei, condusa de schioarea Eva Tofalvi. Pe pagina de Facebook a premierului au aparut mai multe poze de la eveniment, in care apare alaturi de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, dar si de fostul tenismen Ion Tiriac.

author avatar
Andra Nesu
1.420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger