AcasăNewsJoc periculos. 5 copii dusi de urgenta la spital, in Iasi

Joc periculos. 5 copii dusi de urgenta la spital, in Iasi

Alerta printre parintii unor elevi ieseni, care au fost informati ca ai lor copii au avut nevoie de ingrijiri medicale. 

De la scoala au ajuns direct in grija medicilor. Este cazul a cinci elevi de la o scoala gimnaziala din Iasi, care au avut de suferit, pare-se, de pe urma unui joc foarte periculos, tot mai popular pe internet.

Copiii sunt inscrisi in clasa a VI-a si, conform bzi.ro, ar fi testat, la scoala, aspecte ce tin de „Balena Albastra”. Din pacate, insa, fara sa realizeze, s-au pus in pericol, cele patru fete si un coleg de-al lor avand nevoie de ajutor, dupa ce au avut probleme in a respira.

O data alertate, cadrele didactice au sunat la Salvare, iar ambulantele i-au dus pe copii la spitalul de pediatrie din Iasi. Din primele date, doi dintre elevi ar fi fost gasiti lesinati intr-o baie a scolii, restul intr-o sala de clasa.

La scoala din Iasi au ajuns si politistii, care vor investiga cazul, pentru a stabili ce anume s-a intamplat cu elevii.

author avatar
Cristina Stefan
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger