AcasăNewsJoburi pentru tineri la angajatori de top

Joburi pentru tineri la angajatori de top

Candidatii vor fi sfatuiti cum sa-si imbunatateasca profilul din CV

Studentii si specialistii cu experienta care vor sa obtina un loc de munca la companii de renume pot participa, astazi si maine, la targul de joburi „Angajatori de Top”.

Candidatii vor fi sfatuiti cum sa-si imbunatateasca profilul din CV

Editia a 15-a a targului de cariera „Angajatori de TOP”  va avea loc astazi si maine, in intervalul orar 10.00 – 17.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Joburile oferite de companii sunt in domenii de activitate diverse, pentru candidati cu nivele diferite de experienta. Astfel, 25% dintre locurile de munca disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% – pentru specialisti, iar 25% – pentru seniori si manageri. Cele mai multe oportunitati de cariera sunt oferite in: IT &C, inginerie, servicii, logistica, vanzari, domeniul financiar-bancar, marketing, productie, domeniul juridic, resurse umane, turism.

Profilul candidatului

Angajatorii cauta profesionisti cu experienta si pasionati de domeniul in care activeaza, care cunosc o a doua limba straina si sunt orientati spre rezultate. In ceea ce priveste profilul candidatilor entry-level, companiile urmaresc in CV-urile tinerilor implicarea in activitati extracurriculare, rezultatele academice, cunostintele de limbi straine, alaturi de motivatia pentru a lucra intr-un mediu international.

Inscriere si etape

Pentru a aplica la joburile oferite de companii prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Candidatii trebuie sa aiba cont pe  www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa printeze documentul intr-un exemplar.  CV-ul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date, putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului. Pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format, in medie, din patru etape:

– screeningul CV-urilor,

– interviul telefonic,

– interviuri individuale sau de grup, cu recruiterii companiei sau cu managerul direct,

– interviu final pentru prezentarea ofertei de angajare.

Discutii cu angajatorii

In cadrul evenimentului, vizitatorii au ocazia sa participe la cinci conferinte tematice si 21 de workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelez Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s Romani., De asemenea, candidatii pot beneficia de consiliere in cariera referitoare la modul de prezentare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. La standul CV Clinic vor primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane cu privire la modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi de imbunatatire a CV-ului, pentru a atrage atentia angajatorilor. Lista completa a firmelor participante si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro.

author avatar
Arpad Dobre
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger