AcasăNewsJoburi pentru femei, tineri si someri cu varsta peste 45 de ani

Joburi pentru femei, tineri si someri cu varsta peste 45 de ani

Femeile, somerii tineri dar si cei cu varste de peste 45 de ani au o sansa in plus la obtinerea unui loc de munca, daca se inscriu in programul „Construieste-ti viitorul pas cu pas”.

Oportunitate. Femeile, tinerii dar si somerii intre doua varste, aflati in cautarea unui loc de munca, pot obtine un job

Programul se adreseaza somerilor din Bucuresti, Timis, precum si celor din judetele aflate pe o raza de 100 km fata de aceste localitati.

Sunt asteptate sa se inscrie in proiect persoane din urmatoarele categorii:

– someri tineri cu varste intre 15 si 24 de ani,

– persoane aflate in cautarea unui loc de munca,

– femei,

– someri cu varsta peste 45 de ani.

Un alt criteriu pentru incadrarea in grupul tinta este reprezentat de domiciliul beneficiarilor. Pot fi incluse in proiect persoanele care au domiciliul in Bucuresti si judetul Timis sau proximitatea acestora, pe o raza de 100 Km. Pentru a demonstra apartenenta la categoriile de mai sus, solicitantii trebuie sa prezinte o declaratie de intentie privind inscrierea in proiect in care sa ateste indeplinirea conditiilor obligatorii. Dupa ce se va stabili ca pot participa la program, beneficiarii vor fi contactati individual, penru a putea beneficia de serviciile oferite de proiect. Ei vor primi consiliere profesionala, informatii privind dinamica pietei muncii (cele mai cautate meserii/profesii ale momentului), instruire privind metode si tehnici in cautarea unui loc de munca si mediere in munca (gasirea efectiva a unui job, punerea fata in fata a angajatorului cu potentialul angajat).

author avatar
Arpad Dobre
927 afisari

3 COMENTARII

  1. Este un lucru bun , nu au multi loc de munca si este foarte greu sa te angajezi in asemenea momente

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger