AcasăNewsJoburi in UE cu salarii de 1.000-3.000 de euro

Joburi in UE cu salarii de 1.000-3.000 de euro

Angajatorii din Marea Britanie, Franta si Grecia ofera locuri de munca pentru romanii care vor sa lucreze ca soferi de TIR, curieri, lucratori in depozite, personal hotelier, salariile lunare fiind cuprinse intre 1.000 si 3.000 de euro.

Hotelurile din Grecia angajeaza inclusiv ajutoare de bucatari

Conform ofertelor postate pe portalul e-Jobs, agentia Job Cruise- Bucuresti anunta oferte ferme de munca pentru soferi de TIR, pentru  contracte pe 12 luni. Transporturile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Marii Britanii. Candidatii trebuie sa detina permis de conducere pentru categoriile C si E, sa nu aiba antecedente penale si sa cunoasca limba engleza la nivel de baza.  Li se asigura contracte de munca sigure, venituri e 500-600 lire sterline/ saptamana, asigurari sociale, drept de pensie. La sfarsitul fiecarui ciclu de trei luni lucrate, soferii pot opta pentru o saptamana libera, platita de angajator cu aproximativ 500 de lire sterline.

Curierat

Firmele de curierat din Marea Britanie sunt interesate si de angajarea de curieri. Acestia trebuie sa aiba constitutie atletica, sa aiba permis de conducere de minimum trei ani si experienta in condus si sa vorbeasca limba engleza cel putin la nivel mediu. Veniturile sunt in functie de experienta fiecaruia si pornesc de la 1.200 dce lire sterline pe luna, dar pot ajunge chiar si la 2500 de lire sterline pe luna (peste 3.000 de euro). Candidatii trebuie sa suporte cheltuielile legate de transport in Anglia si sa dispuna de 250-300 de lire sterline pentru subzistenta (chirie si hrana) in perioada de acomodare.

Lucratori in depozite

De asemenea, romanii care vor sa munceasca in Marea Britanie au la dispozitie joburi ca lucratori in depozite. Ei pot munci in echipe, in trei schimburi, in cadrul retelelor de magazine din Anglia, urmand a fi platiti, in functie de experienta si rezultate, cu 6,50 -8,25 de lire sterline/ora, la un program de lucru de 40 de ore pe saptamana. Salariul lor poate, astfel, depasi echivalentul a 1.500 de euro/luna.

Cameriste in Franta

Femeile care vor sa ocupe un post de camerista in hoteluri din Franta trebuie sa aiba experienta relevanta in domeniu si sa cunoasca la nivel mediu o limba straina (franceza, engleza, italiana sau spaniola). Se ofera contracte de munca pe perioade de 3, 6 sau 9 luni cu posibilitate de prelungire, salariu de peste 1.000 de euro net/luna (40 de ore pe saptamana), cazare gratuita, transport asigurat, asigurare medicala privata.

Personal in turism

Unitatile de cazare din Grecia angajeaza in perioada imediat urmatoare personal in turism: cameriste, chelnerite, barmani, ajutor bucatarie. Cerinte:  experienta de minimum un an, varste intre 18 si 50 de ani, cunostinte minime de engleza. Se ofera salarii de pana la 700 de euro/luna, cazarea si masa fiind asigurate de angajator. Detalii pentru aceste posturi si pentru cele amintite anterior, pe e-Jobs.ro.

 

author avatar
Arpad Dobre
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger