AcasăNewsJoburi cu salarii de 3.500 de euro pentru meseriasii romani in UE

Joburi cu salarii de 3.500 de euro pentru meseriasii romani in UE

Romanii care au calificarea de instalator, faiantar, mecanic sau electrician, precum si cei care se pricep la ingrijirea animalelor din ferme zootehnice se pot angaja cu acte in regula la firme din UE, cu salarii lunare de 1.000-3.500 de euro, transportul, cazarea si masa fiind asigurate.

Joburile sunt postate pe diverse portaluri de recrutare a fortei de munca, inclusiv pe Tjobs, iar termenele de aplicare expira la inceputul lunii martie. Recrutorii de la Manworking.ro au o serie de oferte pentru cetatenii romani calificati in diverse meserii.

Mecanicii de pe platformele petroliere pot obtine salarii de 3.000-3.500 de euro pe luna

Mecanici pentru Spania

Firma amintita angajeaza electricieni, mecanici si sudori la o companie de foraj offshore. Un avantaj il constitie cunoasterea limbilor engleza, franceza sau spaniola. Jobul este sezonier si se asigura cazare, masa si un salariu de 3.000-3.500 euro net/luna. Oferta expira pe 2 martie 2014, iar cei care vor fi angajati vor avea urmatoarele responsabilitati:

– demontarea/montarea utilajelor de foraj pe o platforma petroliera,

– operatiuni de manevrare/deplasare/ridicare a obiectelor grele cu ajutorul sistemelor de ridicare/prindere.

Cerinte pentru cei care aplica sunt:

– obligatoriu experienta pe o platforma petroliera;

– disponibilitate imediata pentru angajare;

– fara rau de inaltime sau de mare ori claustrofobie.

Instalatori sanitari in Austria

Se ofera locuri de munca pentru instalatori sanitari in Austria, pe perioade mai scurte sau mai lungi. In functie de lucrare sau angajator se ofera cazare, transport si masa gratuit. Cei care aplica trebuie sa cunoasca limba engleza sau germana la nivel conversational si sa prezinte diplome care sa ateste pregatirea in domeniu, la care sa adauge si eventuale recomandari de la ultimul loc de munca. Permisul de conducere auto – categoria B – constituie un avantaj. Salariile vor fi cuprinse intre 1.000 si 1.900 de euro pe luna, iar termenul de aplicare expira pe 12 martie 2014. Detalii, pe Tjobs.ro.

Ingrijitori de animale in Danemarca

Compania RCC AGRO DK SRL ofera locuri de munca pentru femei, barbati sau cupluri, in ferme zootehnice din Danemarca pe o perioada de pana la un an si jumatate, cu posibilitate de prelungire pe o perioada nedeterminata. Cat priveste remunerarea muncii , salariul minim brut in primele sase luni este de 10.572  coroane daneze (kr), iar salariul net este de echivalentul a 1.000 – 1.100 euro . Dupa primele sapte luni de munca salariul brut creste la 12.257 kr, iar salariul net va ajunge la echivalentul a 1.150-1.250 euro. Salariul brut este de 10.572 kr (primele sase luni) si 12.257 kr  (sapte-18 luni), pentru o medie de 37 ore/saptamana, si ajunge la 160 ore pe luna (dupa cumularea orelor suplimentare).

Cerinte job

–         permis de conducere : categoria B,

–         limbi straine: engleza – nivel mediu, germana – nivel mediu,

–         varsta: 18- 32 ani.

Detalii, depunerea CV (redactat in limba engleza, cu poza tip pasaport atasata) si interviul – la sediul RCC AGRO DK SRL din Iasi.

author avatar
Arpad Dobre
1.452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger